Bot Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BurakTopuz[tınn] tarafından 21 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ben bu oyunda npc keserek vakit harcamaktan hoşlanıyorum. Ama özellikle bazı haritalarda çok fazla bot var. Bana kesecek canavar bırakmıyorlar. Bot olduklarını nasıl anlıyorsun diyeceksiniz çok bariz belli oluyor. Buna bir çözüm getirilmeyecekmi arkadaş bunedir
     
  2. xxkubixx

    xxkubixx User

    hocam ona çözüm gelmesini beklersen yaşlanırsın valla.
    sana tavsiyem x-3 de npc kesceksen düşmanın x-3ünde kes o haritaya gidince bot gemiler seni görür görmez portala kaçıyor rahat rahat kesersin npc ni ben öyle yapıyorum :)
     
  3. .Kuasar.

    .Kuasar. Guest

    Merhaba,

    Elbette bu konuda bir çözüm getirilecektir. Konu ile ilgili şikayetlerinizden yetkili birimler haberdarlar ve bot sorunu üzerinde çalışmaya devam ediyorlar. En kısa sürede geçmişte bir çok defa olduğu gibi haksız kazanç sağlayan bütün oyuncular gerekli cezayı alacaklar. Bu konuda biraz sabırlı olmanızı rica ediyorum. Ayrıca banlama olmuyor gibi bir yanlış düşünce ile doğru yoldan ayrılmamanız konusunda ayrıca uyarıyorum.

    İyi oyunlar.
     
  4. çok mantıklı :)
     
  5. Armitage

    Armitage User

    Ben hizlica dolasip tum npclere roket atiyorum genelde botlar arkamdan kese kese geliyor ama bazilari uyanik oluyor npc nin beyaz olmasini bekliyor.
     
  6. Banlamayı ben değilde çocuklarım belki görür :)