Bot Sorunu

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Deleted member 261585 tarafından 4 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 5-3 haritasında ben ve 1-2 kişi dışında çoğu program kullanıyor. Bunların içinde Albay rütbesine ulaşmış kişiler bile var. Acaba bu oyunu oynamakta hata mı yapıyorum? Bu kişiler gerçekten ceza alıyor mu?

Ceza alan veya arkadaşı ceza almış birisi var mı? Gerçekten çok merak etmekteyim. Günde 2.000 GG yaptıklarını duyuyorum ve ben sadece 400 GG toplayabiliyorum. Onlara yetişmem çok ama çok zor olacak.

_HmOk_ bunu beğendi.
  2. ceza alsalar bile iş işten geçti nerdeyse 1 yıldır programlar açık belki daha fazla işin komik tarafı eskiden chatte bot yazdığımızda direkt ban alıyorduk bari bu kadar hassas bir yönetim var neden hala izin veriyorsunuz bu kadar zor mu abi koskoca yenilikler getiriyorsunuz ama 1 yıldır şu programları kapatamadınız bari bir açıklama getirsinler bizde ona göre haksız kazanç yoluna başvuralım yok yani bunun artık başka izahı olamaz çünkü 1 yıldır sen programlarla ilgili bir açıklama yapmıyorsan buna göz yumuyorsun anlamına gelir keşke türk adminlere yetki verilse şimdiye 1 tane gemi bırakmazlardı haritada

_HmOk_ bunu beğendi.
  3. Mr.User

Mr.User User

Sistem şu.

Adam yaratık kestirse URİ düşüyor zamanla.

Günde normal oynayan birisi 30-40 uri kasabilirken yaratık kestirerek bu rakamı 200k ya kadar cıkartıyordu.

Hal böyleyken Almanya daha çözemediğim bir sistemi devreye sokarak uriyi azaltmaya başladı.

kazancları azalan bu vatandaşların çözümü Paladyum toplamak oldu.

2000 GG diyorsun. Yaratık kesınce azalan uri paladyumda GG sayısını etkılemıyor.

Bu arkadaşlar şimdi birde bu pushing denen sistemle korunuyor.

5-3 de rahat rahat paladyum toplayabılıyorlar.

çünki adamı kesecek kişide ceza alacak...

Sonuç, neresinde tutarsan tut elinde kalıyor...

_HmOk_ bunu beğendi.
  4. _HmOk_

_HmOk_ User

bu otocular benim bildiğim 2010-2012den beri var yani dediğiniz gibi iş işten geçti herhangi bir adam akıllı yaptırım uygulanmadı uygulandıysa da çok geç kalındı

5. eray

eray User

Maalesef pushing sistemi var,en azından korsan haritalarında pushing aktif olmasa veya amaç yeni başlayan güçsüz oyuncuları korumaksa da bir seviye farkının altı için geçerli olsa.
    Bunun yanında bu yanlışı -krizi- fırsata çevirmek isterseniz eğer 5-3 gemi kesme görevini,yüksek miktarlarda gemi kesmeyi isteyen görevleri ve citadel görevlerini alıp rahatlıkla yapabilirsiniz.(çoğu kişi ambar kapasitesinin yüksek olmasından dolayı tercih ediyor ve citadel 130k tp veriyor)

6. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Bu durumların farkındayız, bizler bu kişilerin kullanmış oldukları yasak olan programlardan ettikleri karın yanlarına kalmamasını taraftarıyız. Çeşit çeşit ceza uygulamaları seneler öncesinde getirildi, tekrar getirileceği vakit de diğerlerinden eksik kalmasını bırakalım, tam yerinde bir uygulama getireceklerini düşünmekteyim.
    Emin olun bizim yapabileceğimiz bir uygulama söz konusu olabilse oyuncularımızın bu kadar sıkıntı çekmelerini istemezdik. Elimizden geleni yapmaya çalışırdık, yapmaya çalışıyoruz.

Oyuncumuzunda bahsetmiş olduğu gibi krizi fırsata çevrilebilme ihtimali yok da değil. Fakat Pushing Sistemi'nin ihlali durumuna düşmemesine dikkat etmek kaydıyla. Bahsetmiş olduğunuz durumların raporlarımız arasında bulundurulacağı nedeni ile konunun kiltlenmesi uygun görülmüştür.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.