Bot Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Deleted member 261585 tarafından 10 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu programcılara bir çözüm getirilsin. Adam 5-3'te toplama yaptırıyor ve işi bitince bizim gibi yeni oyuncuları imha ediyor. Albay, Binbaşı bile program kullanıyor. Ben artık emek vermekten ve haftada 1 "Zeta" kapısı zorlayarak yapmaktan bıktım. Adamlar haftada 5-6 kapı yapıyorlardır diye düşünüyorum. Ben bu hızda ilerleyemiyorum.

Yüksek rütbeli oyuncular bile kullanıyor. Artık şüphe içindeyim. Benim gibi her oyuncunun içinden geçmiştir: "Acaba bende mi kullansam?". Bu duruma getirilen bir oyunu asla oynamak istemiyorum.

Çok merak etmekteyim. Burada o yasak işi yaptığı için ceza alan var mı? Ben her ay 20-25 TL para ödüyorum ve aldığım hizmet bu. 2011 yılında başladım bu oyuna ve ara verdikten sonra tekrar dönmek istedim. Eskiden hile kullanımı daha fazlaydı. İleride düzelecek diye ümit etmiştim ama üzerinden 8 sene geçmiş. 8 sene sonra bile hileye çözüm bulunamamış. Oyundan soğuttuğunuz için teşekkür ederim.

Bazı oyuncuların pilot profillerini not aldım ve "BAN" dalgası geldiğinde bakacağım. Umarım bu oyuncular cezasını bulur. Çoğu arkadaşım "Bu oyun hala oynanıyor mu?", "Tavsiye eder misin?" diyor. Ben ise "Başla, güzel oyun!" bile diyemiyorum. Çünkü ben düzenli oynayan birisi olarak memnun değilim ki. Tek başıma takılıyorum.

En azından bu durumla ilgili çalışmalar yapılıyor mu bizi bilgilendirin. Her mesajın altına yazdığınız kalıplaşmış o cümleleri görmekten sıkıldım. Bu oyuna zamanımızı harcıyoruz.

DarkOrbit sadece yenilik getirilen bir oyun. Problemler hala devam ediyor ama yenilikler akıyor. Siz önce problemleri giderin. Biz yenilikleri adaletli şekilde görmek istiyoruz. Önce program kullananları bitirin. Emek veren oyuncularınıza değer verin.

Sürekli kapı yapmaktan ve kutu açmaktan sıkıldım. İçerik zaten kötü. Farklı haritalar yok. Sürekli aynı haritalar içerisinde gelişmeye çalışıyoruz. Farklı seçenekler mevcut değil. Yeni yaratıklar gelmiyor. Güçlü klanların etkili olabileceği etkinliklerden başka hiçbir etkinlik yok.

İyi günler diliyorum.

2. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

Yenilikler geliyor gelmeyede devam edecek gibi ama dediğiniz gibi hile hala çözülmüş değil bence bu sorunu oyun indirilebilir olduğunda halledecekler ama şu an sıkıcı bir hal aldı.

Deleted member 261585 ve Fresk bunu beğendi.
  3. Fresk

Fresk User

Kesinlikle katılıyorum +1 ve Ekleme olarakta şunları söylemek istiyorum artık bu hile hurda o kadar gelişmiş ki duyumlarıma göre benim 1 yılda kastığım 15 milyon x4 ü adamlar 1 ay abg hilesine atıp kasıyorlar. Çıldırmak üzereyim birde pişkin pişkin bunlardan bahsedebiliyorlar kimseyi itham etmiyorum ama oyunun şu anki durumu çok acı...

Deleted member 261585 bunu beğendi.
  4. Artık hile kullanmayana *** diyorlar bence bunu bir düşünün

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Kasım 2019
  5. Düşünüyoruz zaten. Yetkililerden açıklama beklemekteyiz.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Daha önceki bir mesajımdaki bu kısmı sizinle paylaşmak istiyorum:

Bot kullanıcıları konusunda tüm dile getiridğiniz şikayetlere bir oyuncu olarak bende katılıyorum. En son yapılan bot banlamasının üzerinden 1.5 yıl gibi koca bir süre geçti ve ne yazik bu süre bu illegal program kullancılarının ortalıkta cirit artması ile sonuçlandı. Şunu belirtmek isterim ki ülke takımları olarak (DO Türkiye, İngilitere, Almanya, İspanya vb.) bot kullanan oyuncuları tespit etme ve banlama yetkisine sahip değildir. Bu konuda tek yetkili merci merkez ekiptir. Onlarda bot kullanıcılarına karşı yazılım bazlı tespit yöntemlerini kullanarak tarama yapmaktadır.

Keşke bot kullanıcılarını banlama yetkisine sahip olsak, ama ne yazik ki bu yetkiye sahip değiliz. Malumunuz insanlar hata yapabilir, ama doğru şekilde kodlanmış bir yazılım %100 doğrulukla illegal program kullanıcılarını tespit edebilir.

Merkez ekibin şu anda bu kişilere karşı geniş çaplı bir banlama yapmak için çalışmalar yaptığından eminim. En kısa sürede bu kişiler gerekli cezayı alacaktır.

Iyi forumlar.

7. Sayın Admin sizin yetkiniz yok bunu biliyoruz. Biz sizleri suçlamıyoruz. Dünyada en çok oynanan oyunlara bakın günde binlerce oyuncuyu bannlıyorlar fakat oyuncuları eksilmiyor ve oyunun kalitesi de azalmıyor Darkorbit zamanında popülerken şimdi değil çünkü kimse oyunda adalet var eşitlik var demiyor diyemiyor. Eğer bu düzen böyle giderse Darkorbit daha kötü bir hale gelecek.

8. demin harıtalar da görev yaparken tr1, tr5 de,
    2,5 harıtasın da birtane albay gemisi bota kasılıyor.
    nicki de şöyle. (faiz haram)
    :D
    şaka gibi resmen. faiz haram kul hakı helal.
    tabi oyun *** olunca ganimet sayılıyor ***

moderatörler silmeyin yazdıklarımı yada değıştırmeyın mümkünse.

9. StorM36106

StorM36106 User

kardeş illegal kullananlar sence neden kullanıyor bir düşün bu oyuna ya dünya kadar para vericen ya da zaman oyun illegal programlara itiyor insanları bu kadar çok şeyi yapmak mümkünmü kısa zaman da bak kendin diyorsun 1 hafta da bir zeta ne demek ya bu şimdi sen full hesap olana kadar ömrün biter anlatmak istediğimi anlarsın umarım oyunun kafa yapısını değiştirmesi lazım oyun hep kasılarak bir şey almaya dayalı bunu daha düşürüp insanları şavaşlara itmeli ve zevk vermeli oyun şavaşlar için de arena yapmalı arenalara giriş ücreti alınmalı bence ve kazanan takım veya oyuncu para kazanmalı turnuva gibi düşün insanlar bu oyundan bir şey kazanmıyor ve diyorki illegal program kullanırım ne olsa bir şey kazanmıyorum en fazla banlanır oynamam diyor.

10. Oldu olacak illegal program ismi de vereydiniz :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Kasım 2019
  11. joetly

joetly User

Merhaba Sayın Paradoks bende çoğu yerde malum programı kullananlar için kızıyorum ancak sanki boşada kürek sallıyoruz gibi. yani aslında botların olması beni engellemiyor aslında çoğu zaman. tek sıkıntımız bot kullanan kolay yoldan çok hızlı gelişirken normal oyuncular gelişmek için haftalar aylar ayırıyor. kişisel olarak söyleyim tabi.

mesela günlük görevlerin değiştirilmesi çok iyi oldu. zaten günde girebildiğim 1-2 saat onda da sürekli paladium toplamak oyun zevkini sıfıra indiriyor. örneğin paladium toplayamasa o malum programı kullananlar inanın hiç umrum olmaz açıkçası. onlar hiç yorulmadan etmeden haftada 5-6 kapı açınca ben anca 1-2 haftada 1 tane açabiliyorum. o programı kullanan ile yarışım neredeyse 0.

cadılar bayramı etkinliği gibi etkinlikler çoğalırsa (en azından haritalarda ben şuan gördüğümüz %10u bot kullanan görmüşümdür) haritalar o etkinlik zamanı gibi normal oyuncuların yoğunlukta olduğu şekilde dolar. hemde o programı kullanana karşı en azından 1-2 kapı açabilir ve oyundan da zevk almış oluruz.

o programı kullanan kassın dursun. ne zevkini alabiliyor ki zaten.
    sen oynamadıktan sonra bilgisayar kassın dursun. botların kasılması yavaşlatılmaya yönelik (azalan getiri güzel bir örnek bence ama çok mağdur yarattı sanırım) paladium toplayamasa mesela. benim için hiç sıkıntı olmaz. ben toplamayayım ama onlarda toplayamasın.

12. Se7en

Se7en User

kim banayacaksa artık banlasın sabrımız kalmadı darkorbit kım söyleycekseniz söyleyin yada yaptırımınızı dinletin sizde yetkıl olan bir kisi olarak gereken baskıyı yapınız lütfen....

13. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Her hafta raporlara defalarca ısrarla eklenmektedir. @.Paradoks. adminimin dediği gibi

İyi forumlar.

14. oben

oben User

dert ettiğin şeye bak bu utanılacak bişey değilki neden diyemiyorsun diyemiyorsan kendin neden oynuyorsun.

15. Benim mesajım şu şekilde: Oyunu sadece eski oyuncular oynuyor. Yeni oyuncular oyuna ısınamıyor. Orta dereceli bir sistemde bile problemler çıkabiliyor. Yeni oyuncular gelmiyor. Hile dolu bir oyun olduğu için.

16. oben

oben User

size kısmen katılıyorum katıldığım kısım yeni oyuncuların olmaması ama nedeni emin ol bot değil sizi temin ederimki oyuna yeni başlayanların büyük kısmı forumu okumadıkları sürece bot nedir bilmiyorlar nezaman forumu okuyorlar haaa bot denen bişey varmış diyorlar onun içindirki hep söylüyorum illegal bir programın en iyi reklam edildiği yer burası.bu oyunda botun kökünü kurutsalar dahi yeni oyuncu asla ve asla gelsede kalıcı olmayacaktır..

17. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Gerekli açıklamaların yapılması nedeniyle konu raporlanmak üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.