Bot Sorunu

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 16 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

TR1-5 serverında eic şirketinde oynuyorum 2-6 ve 2-7 haritalarına vru mmo şirketleri bastı ama portallarda 100 den fazla elitli eic gemisi var ama düşman şirketlerine 1 tanesi bile lazer sıkmadı. ARTIK ŞU BOT KULLANAN KİŞİLERE BAN GELSİN EMEĞE SAYGI İSTİYORUZ. YOKSA BU OYUN HAKKINDA KÖTÜ HAKSIZ RAKABET DİYE YOUTUBE DE REZİL EDERİM. SADECE VİDEO ÇEKMEME BAKAR.

-crusmaster99- ve ŞahFD bunu beğendi.
  2. Artık yeter ya. Oyunu bırakma noktasına geldim.

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikle forum içerisinde tamamen büyük harf kullanımı bağırmak anlamına geldiği için yasaktır. Bu nedenle konu başlığınız tarafımca düzenlenmiştir. Durum nedeniyle şikayetçi olmanız çok normal ancak bir sorunun çözümü için tehdit hiçbir şekilde yapıcı değildir ve sizi çözüme de ulaştırmaz.

Şikayetinizi raporlarımıza eklemek üzere konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Soldier*Doctor ve Ataaa bunu beğendi.
  4. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

TR1-5 serverında eic şirketinde oynuyorum. 2-6 2-7 haritalarında vru mmo düşmanları bastı 100 eic elit gemi var 1 tanesi bile düşmana sıkmadı. Artık bot kullanan kişilere karşı ban gelsin emeğe saygı istiyoruz. Admin ben bir daha sana konuyu kitle demediği sürece kitleme sen bile botçuları savunuyorsun. Az önceki konumu neden kitledin herkes görevini düzgün yapsın. Bu oyunu google üzerinden şikayet edecem.
    Google bir maddesinde bu site üzerinden kötü amaçlı kullanılan ve şikayet yüzünden para cezası verilmektedir. Herkes oyunu google şikayet etsin.

Bir daha konuyu kafana göre kilitleme şuan botçulara karşı hakkımızı savunuyoruz. Şuan video çekiyorum çok güzel hazırlayıp youtubeye atacam artık yeter bıktık usandık. Attığım her video darkorbitin sayfasında etiketleyecem herkes bu oyunun nasıl kötü olduğunu anlayacak. Sizi rezil yapacam.

Konuyu genel görünüme açılsın neden kapalı işte darkorbitin gerçek yüzü şuan bu sayfanın ön yüzünü çektim. Botçuları neden savunduğunu gösterdiniz. Bu konuyu da video atacam. Tebrikler darkorbit.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2019
  5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

2 dakika sabr etmenizi rica edeceğim konunuza cevap yazıyorum. Teşekkürler.

6. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

İster cvp yaz ister yazma ben şuan videomu çekiyorum. Pazartesi günü sosyal medya darkorbit oyunu kendi içerisinde etiketlenmiş büyük başlıkta DARKORBİT REZİLLİĞİ ile çalkalanacak artık buna dur diyecez.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bot konusunda banlama yapılmasını inan bizlerden daha fazla isteyemezsiniz. En son yapılan bot banlamasının üzerinden geçen 1.5 yıllık sürede geçmişten günümüze yüzlerce defa bot konusunda şikayetleri rapor ettik, etmeye de devam edeceğiz. Çünkü oyunun adil bir hale gelmesi bir oyuncu olarak benim de en übyük isteğim.

Forumu giriş yaparken kabul ettiğiniz Forum Kurallarını size tekrar hatırlatmak isterim:

"Moderatörlerin görevi yetkili oldukları bölümlerde forum kurallarının ihlal edilmesini engellemek ve forum düzenini sağlamaktır. Moderatörler sadece forum içerisinde görevli oldukları alanlarda yetkilidirler. Oyunun ve destek biriminin işleyişine müdahale edemezler. Sadece forum kurallarına aykırı başlıkları kilitleyebilir veya kaldırabilir, forum kurallarına uymayan kullanıcılara uyarı verebilir veya bu kullanıcıları forumdan uzaklaştırabilir." Bu maddenin anlamı, forum görevlileri forum kurallarının ihlali durumlarında forum düzenini korumak için gerekli işlemleri yapma yetkisine sahip olduklarıdır.

Yine forum kurallarında "Bu forum Darkorbit oyun sistemi için kurulmuştur ve kullanıcılara yardım ve teknik destek sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir."
    forumun hangi maksat ile kullanılması gerektiği belirtilmiştir.

Yine forum kurallarına göre "Forum ve destek ekibi farklı olaylar için hizmet vermektedir. Bu sebeple destek ekibine iletilmesi gereken, örneğin oyun içi küfür ya da bot kullanım ihbarı, durumlara forumda yer verilmemelidir." açtığınız konu forum ekibinin değil, support ekibine iletilmesi gereken bir durumdur. Bu nedenle yukarda belirttiğim forum kuralları gereği takım arkadaşım @Minerva görevini yapmış, sizin ilgili şikayetinizi raporlara eklemek için not etmiş ve konuyu kilitlemiştir. Yani forum kuralları gereği konunuzu kilitleme yetkisine sahibiz ve forum görevlisi olarak görevimizin bir parçası olan forum kurallarını uyguluyoruz. Umarım bu açıklamalar yeterli olmuştur.

İlaveten
    "Bir kişiye (yönetici, kullanıcı veya oyuncu) yada genele hiçbir şekilde direkt veya dolaylı yoldan küfür edileme ve iftirada bulunulamaz."
    "Ayrıca Darkorbit Takımı veya Bigpoint takımında görevli hiçbir yönetici hakkında asılsız ithamda bulunulamaz ve direkt veya dolaylı yoldan küfür edilemez. Bu tarz durumlarda Takım Lideri ve Bİgpoint yöneticilerinin insiyatifine göre ceza verilebilir."
    İlgili forum kuralları gereği yaptıınız çirkin ittiham için sizi sözlü olarak uyarıyor, kınıyor ve tekrar etmemenizi talep ediyorum.
    "Ayrıca, yukarıda ki forum kurallarının ilk ihlallerinde bilgilendirme amaçlı kullanıcılara yapılan "Kural Hatırlatma" uyarıları veya başlıklarda ki yönetici mesajları birer uyarı niteliğindedir. Bu uyarıları dikkate almayan kullanıcılara forum kuralları gereği yaptırımlar uygulanabilir."

Sonuç olarak tekrardan takım arkadaşımın görevini gerektiği gibi yaptığını tekrar belirtiyorum. Yapılan hiç bir işlem forum kurallarına aykırı değildir.

Eğer oyunla ilgili bir şiakyetiniz varsa GİŞ kurallarında da açıkça belirtildiği gibi şiakyet yeri Hamburg, Almanyadır.
    Bu gibi tehditlere devam etmemeniz konusunda sizi uyarıyorum.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  8. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Google zaten şikayet metnini yazdım. Kendilerine video ile gösterecem. Türkiyedeki tüm sosyal medyalarına darkorbit rezil edecek bir video paylaşacam sonra bu oyunu bırakacam.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Tekrardan tehditvari konuşmlarınız konusunda sizi uyarıyorum. Tekrari durumunda ceza uygulayacağım.

Oyunu bıramak veya devam etmek tamamen sizin kişisel kararınız. Vereceğiniz karara saygı duyacağız.

İlgili forum kuralları gereği konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.