Bot Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ANCESTRAL tarafından 17 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

TR3'de WHİNG-CHUN diye bir ... var adam 1 yılda bota ata ata fulledi şimdi bizi kesiyor felan x-7 hak getire vallahi ne yapsam bilemedim sövüyorum olmuyor tabi içimden sizde birşey yapamıyorsunuz bıraksan bırakılmıyor bi merkez ekibin telefonunu verinde ben almancada gerekli kelimeleri öğrenirim yeterki siz numarayı verin.

2. FANTOMARI

FANTOMARI User

DODIRILISPAKETI

3. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

yav o numara değil bana numara lazım

4. eray

eray User

anasayfanın sol altında künye kısmında yazıyor,link eklemişim yanlışlıkla onları kaldırıyorum o kısımdan bulabilirsiniz;

[İLETİŞİM BİLGİLERİ YAYINLAMAK YASAKTIR.]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Kasım 2019
  5. Mr.User

Mr.User User

Anlata anlata bitiremedim :)

Sonrada çok yazı oluyor:)

TR-3 de bir kişi 10-15 gemiyi otomatikte her gece kastırıyor. (5 ay evveline kadar öyledi şuan bilmıyorum)

Sonra Albay olanı bir oyuncuya HEDİYE ediyor:))))

Hediyenin altında kalmak istemeyen kişide sıralamadaki gemiye HEDİYE alıyordu :))

Her Albay bir HEDİYE dönüşünce bir bakıyorsunki sıralamadaki hesap HEDİYE canavarı oluyor.

Bunu gören kişilerde 3-4 kere ceza alsa bile o hesaba dokunmuyor.

Şimdi o HEDİYEsi bol bol olan hesap başkasına HEDİYE edildi :) ( El değiştirilmedi )

Bu arada o HEDİYE edilen hesabın videosunu çektim Youtubede aratırsanız bulursunuz. HEDİYE alacak güçü yok sanırsam oda HİBRİT kasıyordu :)))

Sonrada buraya gelip hani bana hani bana diyoruz:)

Herkese HEDİYE HEDİYE bize yok mu :=)

Saygılar :)

NoT: HEDİYE kimi mecazi kimi yerlerde gerçek anlamıyla kullanılmıştır :)))

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bigpoint ofisi ile bir oyuncu olarak direkt iletişime geçebileceğiniz bir numara bulunmamaktadır.

Oyuncumuzun belirttiği iletişim biglieri sadece kurumsal iletişim için kullanılmaktadır. Oyuncuların şikayetlerini iletebilecek kişiler ise ülke takımlardır. Ve bizlerde görevimizin bir parçaıs olarak raporda bot konusundaki şiakyetlerinizi iletiyoruz.

Daha önceki bir mesajımdaki bu kısmı sizinle paylaşmak istiyorum:

Bot kullanıcıları konusunda tüm dile getiridğiniz şikayetlere bir oyuncu olarak bende katılıyorum. En son yapılan bot banlamasının üzerinden 1.5 yıl gibi koca bir süre geçti ve ne yazik bu süre bu illegal program kullancılarının ortalıkta cirit artması ile sonuçlandı. Şunu belirtmek isterim ki ülke takımları olarak (DO Türkiye, İngilitere, Almanya, İspanya vb.) bot kullanan oyuncuları tespit etme ve banlama yetkisine sahip değildir. Bu konuda tek yetkili merci merkez ekiptir. Onlarda bot kullanıcılarına karşı yazılım bazlı tespit yöntemlerini kullanarak tarama yapmaktadır.

Bahsi geçen kişilerin oyun sürelerinin gerçektende şüpheli olduğunu kabul etmem gerek.

Keşke bot kullanıcılarını banlama yetkisine sahip olsak, ama ne yazik ki bu yetkiye sahip değiliz. Malumunuz insanlar hata yapabilir, ama doğru şekilde kodlanmış bir yazılım %100 doğrulukla illegal program kullanıcılarını tespit edebilir.

Merkez ekibin şu anda bu kişilere karşı geniş çaplı bir banlama yapmak için çalışmalar yaptığından eminim. En kısa sürede bu kişiler gerekli cezayı alacaktır.

Iyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  7. InYourFace

InYourFace User

Oda birşey mi bizim serverda GENERAL rütbeli adam 1-7 botta atıyor hahaha videosunu atamamadım belirtilmiş sitelerden giriş yapamadım denicem :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.