Destek Bot sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Deleted member 261585 tarafından 24 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Haritalar BOT dolu. Kamufle olarak haritaya giriyorum ve hepsi kapılara kaçıyor. Lütfen bu duruma çözüm bulun. 5-3, X-7 haritalarında oynanmaz oldu. Sıralama gemileri bile BOT kullanıyor. Son zamanlarda bazı oyuncuların yanından kamufle olarak geçiyorum ve saniyesinde ateş etmeye başlıyor. Kimse Bigpoint'in cezalarından korkmuyor. Herkes "BAN gelirse oyuncu kalmaz!" diyerek kendini savunuyor.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  2. Bu konudan muzdarip olan tek sen değilsin dostum. Yıllardır onlarca belki yüzlerce konu açıldı bunun hakkında ama hiçbiri sonuca ulaşmadı. Serzenişini anlıyorum fakat hiçbir şey yapılmayacağına garanti verebilirim. Sana verilecek cevap şuna benzer olacaktır "Banlamaları merkez ekip yapabilir biz yapamıyoruz"

3. ateistkeci

ateistkeci User

Şu an tek umudumuz oyunun indirmeli versiyonuna geçiş olacaktır, indirmeli versiyonda illegal her türlü programın kullanımının önüne geçmek daha rahat olacaktır diye düşünüyorum

4. eray

eray User

Öyle ancak geçmişe yönelik olarak cezalandırılmadıktan sonra maalesef ki hiçbir anlamı yok...

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  5. Aslında bot kullanan oyuncuların direk hesabını kapatmak yerine rütbesini kalıcı olarak "Korsan" yapıcan sıralamadan da çekicen bu sayede sıralama temiz kullanıcılar arasından belirlenecek ve bot kullanan oyuncular tüm oyunculara ifşa edilmiş olucak, hesapları kapatılmadığı için botçular memnun, botçular ifşalanıp sıralamadan çekildiği için temiz oyuncular memnun.

6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bu durumu raporlamaktan inanın bizde sıkıldık siz oyuncular kadar biz moderatörler de bu oyunu oynuyoruz fakat elimizden gelen bir şey olsa emin olun teker teker zevkle ceza veririm hepsine fakat en üstlerimizin çalışmaları halen devam ediyor. Bize bu olayla ilgili bir bilgi verildiğinde sizlerle paylaşılacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.