Bot sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LEWY tarafından 13 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. LEWY

LEWY User

Bunları videoya alıp supporta yollasam ban yerler mi ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Ülke takımlarının illegal programları kullanan oyunculara ban atma yetkisi yok, sadece merkez ekip yazılım kullanarak tarama ile banlama yapabiliyor

3. can123can

can123can User

ban yemezler cunku banlama ulke takımları tarafından deıl almanya tarafından banlanıyo (kı zaten banlamak ıstesrler hemen banlarlar kımsenın bıdeo yolamasına gerek yok)

4. LEWY

LEWY User

Onun ben de farkındayım ben video çekip bunların taranmasını isticem bana gelip bunlar temiz çıktı gibisinden bir şey söyleceyeceklerini düşünmüyorum yani öyle bir şey demezler heralde.

5. Videoya bakarak inisiyatif alarak banlama yapmazlar.

6. LEWY

LEWY User

Videoya alıcam oyuncu profillerini atıcam onlarda tarama yapıcaklar.

7. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Masum

hedefim ve 52-PEGASUS-52 bunu beğendi.
  8. ARKADAŞLAR oyunda ki sorun ne. baskına gelen düşman gemilerinin tümü haritamda görünüyor.adamları haritanın her yerinden görebiliyorum..korona darkorbite mi bulaştı

9. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Öncelikle tamamı büyük harfle yazılan konu başlığınızı düzenledim. Büyük harfle yazmak (caps) bağırmak anlamına geldiğinden forum kurallarınca yasaklanmıştır.

Bot taramaları ve banlamaları merkez ekibin kontrolündedir. Herhangi bir gemiyle ilgili video çekip atmanız bu süreci etkilememektedir.
    Kontrollerim sonucu böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sorununuz hala devam ediyor mu acaba?

İyi forumlar dilerim.

10. oyuna yeni girdim ..düzelmiş... bide apis i açtım ..zeusa gözüm kesmiyo.9 iris devam ederiz .ne yapalım.

Luminous bunu beğendi.
  11. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Zeta yapacaksınız kapıdan gelen anahtarlarla sandık açarak Zeusu bir şekilde elde edeceksiniz. 9 iris devam etmeyi tavsiye etmiyorum Zeus cidden önemli. :p

İyi forumlar.

12. Umarım yakın zamanda bu problemi çözerler.