Destek Bot sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WiccKyTr tarafından 14 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. ttrares

ttrares User

sorduğun sorunun çözümü şu anda yok.. tek çözüm illegal program kullanan oyuncuların banlanması.. sen oyun içindeki böcek imha eden oto oyunculardan şikayetçisin.. 4-5 haritasında daha rahat imha edersin boss kristallonu ... ama oyundaki asıl sorun savaşırken program kullanan oyuncular ve bunlara sebeb bir sürü oyuncu oyunu düzgün oynayan oyuncuların büyük çoğunluğu oyunu bıraktı...
    orada video falan çek demişler, hiç uğraşma video çekip ispatlayınca karşındaki oyuncunun program kullanıp oyun oynadığını, program kullanıp savaştığını ispatlayınca sana verecekleri cevap biz birşey yapamıyoruz olacak.. o zaman ne diye ispat istiyorsunuz yazıncada spam yapıyorsun hesabını kapatırız olacak..
    chatten yazarsan ban yiyeceksin... siz programcıları koruyorsunuz o zaman dersen yine ban yiyeceksin. ben ne yaptığımı yazayım oyunda program kullanıp savaşan pek çoğunun ts sine falan gidip program kullanıp savaştıkları için yüzlerne kfr ettim.. hala kullanıyorlar onuda ekleyeim.. zaten artık hepside biliyor programla savaşanlara kfr ettiğimi bunuda sadece hatırlattığım halde chate herhangi bir kfr veya hakaret yazmadığım halde sadece program kullanıpta savaşanlara kfr ettiğimi hatırlattığım halde ban veriyorlar. ona sebeb yapabileceğin hiçbirşey yok. buradakilerinde sana ardım edebilecekleri hiçbirşey yok. buradakilerin yapacağı tekşey seni banlamak olur... bosuna uğraşma. sana oyunu bırak diyenler ona sebeb diyor. herhangi bir art niyetleri yok. onlarda biliyor çünkü bunları.
    bu yazıyada ban verebilirsiniz. nasıl olsa bir sebeb bulursunuz.

2. 3 aydır cubiden hiç cıkmamışım sadece bir kişi yazılım kullandığı için 3 aydır daha 1000 cubi kesmişim oda ne eziyetle daha 2500 tane var oda ne zmn biter allah bilir gercekten insanın zoruna gidiyor bir kişi yüzünden cubiyi tutamıyoruz adam grubada girmiyor otoda takılıyor gercekten yazık bu darkorbit ekibi bunları tespit edip cezalandırmak cokmu zor bence hiçte zor değil gercekten oyundan cok soğudum

3. yapılan duyuruda hata var ben ceza alan birisini göremedim herkes aynı şekilde devam ediyor haftada 3-4 kişi yasaklayıp oyunu ayakta tutmaya çalışacaklar galiba

4. emperyan

emperyan User

Teşekkürler cezalarınız için...

necross ve _-Thanatos-_ bunu beğendi.