Bot sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Blood_Rose tarafından 6 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Blood_Rose

Blood_Rose User

arkadaş yeni sv açıyosunuz sizin amacınız oyuna yeni oyuncu çekmek mi yoksa botlara peşkeş çekmek mi görev yapamıyoruz farkında mısınız yetkililer bide yetmezmiş gibi - sistem var yav arkadaş ben hakkımla oynadığım halde sistem bulamamıyorum - ye düşüyorum bu botlar hiç mi düşmüyor 6 ayda bir bi tarama yapıyosunuz onda da adamların şeref puanını anca silebiliyorsunuz bu nereye kadar böyle devam edecek oyun gidiyo oyuncu sayınız yerlerde oyun tr den fişi çekince mi aklınız başınıza gelecek şimdi saçma sapan talon vs bulamıyoruz bu 100 lük görevlerde ne halt edecez bakalım

2. oben

oben User

hala ısrarla bu oyunu oyma çabasında olanlara hayret ediyorum.

3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bot taramaları ve banlamaları yalnızca merkez ekibin kontrolünde olduğundan Forum Ekibi olarak veya Türkiye Takımı olarak -üzgünüm ama- yapabileceğimiz bir şey yok. Biz her hafta rutin raporlarımıza botlar hakkında eklemeleri yapıyoruz ve bekliyoruz.

İyi forumlar.