BOT tespit sistemi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by .*.TULGAR.*., Apr 15, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SAYIN YETKİLİLER;
    Samimiyetle inceleme yapılacağı inancıyla ve bu oyuna benim de bir katkım olabilir düşüncesiyle bu mesajı yazıyorum. Konu: Bot kullanımını tespit sistemi hakkında. Uzun zamandır bu oyunun bir müptelası olarak bu oyunu oynamaktaydım, ancak; Bot kullanımına karşı olmama rağmen iki ay içinde iki gemim bot kullandığım gerekçesiyle kapatılmış bulunmaktadır. Sadece oyunu 5/3 de paladyum toplayarak (PET ile birlikte) hesabımı geliştirmek ve arkadaşlarla hoşça vakit geçirmek için oynuyordum. Ancak BOT kullanmamış olmama rağmen sorunun; Benim bilgisayarımdan kaynaklı bir hata mıdır? ya da Paladyum toplama sisteminde-mi bir hata vardır ciddiyetle araştırılacağı inancını taşıyorum. Çünkü; aynı olayın diğer oyuncuların da başına gelebileceği aşikardır. Bu da oyuna olan güvenin sarsılması demektir. SAYGILARIMLA.

2. Merhaba ,

Bot kullandığınız için gemi kapatma cezası aldığınızda illa ki bot anlamı yoktur. Yani oyundaki illegal program kullanımlarının genel adı BOT olarak geçiyor. Yani otomatik işaretleme v.b. program kullanımından da kapatılsa " Bot kullandığınız tespit edildiğinden dolayı " tarzında uyarı mesajı çıkabilir.

İyi forumlar.

3. modum sizden tek ricam bi phoneks acın pvp deki kutuculara bi bakın sistemin taramaları bulmuyo neden bilyomusunz bizim insanımız biraz kurnaz ha bire kordinat deişklği yapyo belli olmasn diye ve başında bekliyo biri sıkmasn diye buna çözm varsa söylesn biri

4. Merhaba ,

Her ne kadar değiştirilse de normal oynayan gibi olmaz. Ayrıca eğer PC başında oturup saldırmasınlar diye bekliyorsa niye kendisi oynamıyor yada toplamıyor ayrı bir soru sanırım. :D

İyi forumlar.

5. Mr.User

Mr.User User

Darkorbite guvenın :)

6. Merhaba ,

Burada illa güvenin %100 hata olmaz demedim. Zaten geçmişte hatalı olduğu anlaşılanlar tekrar açılmıştı. Ben genel olarak illegal programlar BOT diye gruplandırılıyor diye yazdım.

Mesela otomatik işaretleme yada karıştırıcı kullanan ben bot kullanmadım diyebiliyor. Böyle durumlarla çok karşılaşıldı geçmişte o yüzden genel bir açıklama yaptım.

İyi forumlar.

П0TΉIПG_2_Ł0SΣ likes this.
  7. SİSTEM

SİSTEM User

Tam 7 ay hiç durmadan her fırsatta kutu topladım ve hala ara ara topluyorum bazen oldu 10 saat bazen 5 ama topladım katlayıcı aldım petin içini mal kurtarma protokolü ve radar ile fulledim ve hatta kısmet 1 ve 2 yi bile yaptım hem ben topladım hem pete toplattım bazen oldu canım sıkıldı 2 ayrı ekran açarak mini haritamı büyüterek sol tarafta filim izledim sağ tarafta sadece pet toplasın diye sağa sola dokundum haritada ve hala gemim açık 37 arge yaptım 33 LF4 düm var full Havoc yaptım neden ben banlanmıyorum peki çünki ne olursa olsun gemide hiç birşey kullanmıyorum demekki kullanılıyorki banlanılıyor yada başka birşey yapılıyor ama ben bu tarama programı nasıldır veya nedir bilmiyorum önce kendinizi bileceksiniz ben başka birşey bilmiyorum korkumda yok,geçmişte kullandım ve cezamı aldım bunu inkar etmiyorum fakat bu hesabımda asla hiç birşeye bulaşmadım o bahsedilen ismi lazım değil otomatik programları yakalamak ne kadar zor olursa olsun ben kendimden her zaman eminim sizde emin olun günde 10 bin toplasam hiç yoktan 10 günde 100 bin uri yapar çok kasarsanız hem normal yaratık hem kutu ile günde 20 bin 10 günde 200 bin ayda 600 bin yapar kapı da yapılırsa 700 bin civarı allah bereket versin derim buda yeterde artar sadece birazcık sabır başka birşey değil.

Last edited: Apr 15, 2015
    Rehber likes this.
  8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gerekli açıklamaları kıyamet admin yapmıştır ve konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.