Bot Üye Kaybediyorsunuz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve reloadedsssxx tarafından 11 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OYUNDAKİ BOTLARA NE ZAMAN BİR ÇARE BULUNACAK 2014 DEDE AYNISI OLDU ÇOK OYUNCU KAYBETTİNİZ KUTU NEYSEDE SLOT BOTLARI VAR ARTIK BİR ÇARE BULUN YOKSA OYUNDAN VAZ GEÇİCEM.!!!!!!!!!!!!!!!

2. katılıyorum haftalardır aynı kişiler aynı haritalarda kullanıyor banlamalar ve yasaklı programların kullanımı sonucu verilen cezalar hakkında neden hiç bildirim verilmiyor tekrar başladığım oyunu bırakmak üzereyim vip uri cekip kasılıyorum bir ayı geckin süredir x8 haritasında 7 24 canavar kesen(!) adam benden cok daha iyi durumda şuan bir kere bile başka haritada görmedim adamı. her yer bot kaynıyo ben yıllardır emek verdiğim gemimde asla bu tarz bir şey kullanmak istemiyorum ancak bu tarz hilekarlarla mücadele etmem için oyundan vazgeçip tek tek videoya alıp supporta şikayette mi bulunmam gerekiyor bu oyunda oyun güvenliğinden sorumlu hiçbir yetkili yok mu her hafta ödeme yaptığım ve severek oynadığım bu oyunu bırakmam mı gerekiyor sırf bu yazılımlar yüzünden oysa birkaç restart veya eklenti kontrolüyle cözülebilecek bir olay

Son düzenlenen: 11 Nisan 2019
  3. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

@reloadedsssxx Oyunu oynamakta bırakmakta sizin kendi tercihinizdir. Burada BÜYÜK HARFLER İLE YAZMAK SİZİN SÖYLEMİNİZE BİR İSTİSNA SAĞLAMAZ.
    Bot konusunu defalarca dile getirdik. Forumda farklı sorular altında cevapladık ve hatta duyurusunu bile yaptık. Ancak onları okumuyor ve bize hala bu şekilde geri dönüyorsanız karar sizindir biz sizin kararlarınızı etkileyemeyiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.