Bot ve jest bir arada

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MERCIFULL tarafından 15 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bot kullananlar banlanmalı veya kullanmayanlara güzel bi jest yapıp hediye verilmeli

Anketin kapanma tarihi 22 Şubat 2018.
  1. Evet

80,0%
  2. Hayır

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MERCIFULL

MERCIFULL User

Merhaba

Sayın modlarım gördüğümüz üzere bot kullananlar herzamanki gibi yine var ama hesapları banlanmıyor bu konuyu açmamın genel amacı bot kullananların banlanması ve kullanmayanlara elle tutulur bir hediye verilmesi iyi günler

İyi oyunlar

Merhaba

Ayrıca burdan bot banlamalarını yapan admınlerede sormak istiyorum bugün 4-3de albay rütbeli bir gemi kesmeme ragmen porta dogup dogup yine kutu topluyordu yani bot kullanıyordu şimdi bu hesaba gözmü yumuluyor sorusu aklıma geldi lütfen bizim yetkimizde değil demeyiniz yetkili olan admınlerde açtıgım konuya katılsın burdan herkesin merak'ı giderilsin

İyi oyunlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Şubat 2018
  2. ___Nemo___

___Nemo___ User

Bakin oncellikle onndan bahsedeyim size anti bot diye bi sistem var bu sistemde bot kullanan sistem tarafindan otomatik banliyor suan size 2 secenek var 1- yeni baslayan oyuncular elle topluyor fuller bot bunlari anlamak zor fullerde ellle topluyor zannediyor ve bu arada size soyle hatirlatma siz topluyorsunuz ama bout diyor ban yersiniz bence buna sadece sistem tarafindan gereken islem verir umarim size anlatabilmisimdir keyifli forumlar

3. ___Nemo___

___Nemo___ User

Botla insan arasi cok fark var arada haa bot toplarsA OGR GECMİSİ VAR o bot Drmic SRTUy var o sisteme takilmadan oluyor ama nasıl rmal ** kullan ban yersiniz bunlari burda zor ve bazi kisileride haksiz banlarlar ondan dooayi dolayi kimisi bot kimisi elle topladigi icin bunlari ayirmak zor sis 1000 kere yazssaniz madur oyuncularda emek veren oyuncular da varrr ondan dolayi elle toplasa bile bot sannediyoz botda her iki insan gibi ayirmak zor anladin bunu anti bot sisteme yakalanir yine gereken ceza sistem tarafindan verilir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Şubat 2018
  4. İstanbul

İstanbul User

Bunun basit yolları var. Bir kere sürekli aynı rotasyonları kullanan gemiler var. Ne bunlar ? Auto clicker. Aynı rotasyonu 10-15 dakika kullanan biri ceza alsın

Gelelim bot kısmına. Bot yüzünden pek çok kişi tarafından şikayet edilen biri yetkililer tarafından takibe alınsın iş sisteme bırakılmasın. Bot kullanan cezalandırıldıysa eğer şikayet eden her kişiye atıyorum 10 anahtar verilsin. Böylece yeni oyuncuların gözü her zaman fulllerin üzerinde olur

MERCIFULL bunu beğendi.
  5. MERCIFULL

MERCIFULL User

Merhaba
    Öncelikle bot oldugundan emin olma sebebim kaçma eylemi yok sabit bir şekilde hala kutu topluyor üstüne kestiğim porta yeniden doğuyor yani pusıng kuralı olmasa cezalarınıda ben vericem irislerini alarak malesef adamı fazla kesince onun aksine biz ban yiyoruz moderatörleri bekliyorum uyumuyorlarsa görüşlerini almak istiyorum botsuz kasanlara hediye vermeliler ki eşit duruma düşelim
    İyi oyunlar

6. Duck▲

Duck▲ User

Peki oyuncunun tepki vermeyişi sence belgelenmiş bir kanıt olabilir mi?
    Bigpoint'i bir şirket ve oyuncuların da müşteri olduğunu göz önünde tutarsak burası birirlerinin gerekçe, kanıt sunmadan keyfi olarak hesap kapatılıp hesaplar açılabileceği bi' mecra değil.

Ayrıca oyunu ayakta tutan şeyin botlar olduğunu söylemekten artık çekinmiyorum bile.
    Bence bot kullananlara cezai işlem uygulanması yerine bot, legalleştirilsin ve herkes kullansın.

7. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Arkadașlar hatırlarsanız sanırım 2012 yılıydı. Darkorbit bi sistem taraması yaptı ve o taramadan sonra bir sürü gemi süresiz ban yedi. Bugün bunu yapsalar oyunda gemi kalmaz. Ben hiç bot veya auto clicker kullanmadım ve bu yüzden de LF4 lerimi ve irislerimi bile 16. Seviyeye basamadım yani milyon uriler biriktiremedim. Bence de darkorbit en azından bot kullanmayan oyunculara elle tututlur bir ödül verse çok güzel olcak ama ne yazıkki darkorbit bunu yapmak yerine bot kullananlara ödül veriyor gibi geliyor bana (mesela yeni pushing cezası). Her gün millet buraya konu açıyor ama MODların dediği tek șey "Bunları gerekli yerlere iletiyoruz.". Gerekli yerler gerekli ișlemleri yapsınlar o zaman kardeșim. Sadece 1 ayda arkadașlar 6 7 milyon uridium kasıyorlar sonra öbür ay adam VİP çekiyor ve 1 ay boyunca sadece kapı yapıp savașıyor. Kutudan kastıgı için sepromu da rahatça biriktirebiliyor. Bide emektarlara bakalım; Adamda sarı taș kalmamıș uridiumunu taștan çıkarıyor ve yanından geçen botları izlyor ve diyor ki "Where is the ADALET". Yorum sizin beyler bilmiyorum. Oyundan zevk almak istyorum ben artık botları izlemek istemiyorum.

kandomazia bunu beğendi.
  8. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

evet aslında bu puşing olayı saçma oldu botlara cezasını veriyorduk irislerini elinden alarak :D bot koruma yasası gibi birşey olmuş bu :D

9. MERCIFULL

MERCIFULL User

Ben zaten keyfi olarak banlansın demiyorum kardeşim dikkatli okursan görürsün.
    Cevaplardada oldugu gibi ya bot kullanımı tamamen yasaklansın veya herkes kullansın ban olayı kalksın yada pusıng kalksın ki botlara cezayı biz verelim suana kadar bot kullanmadım ama kullananlar benden üstün ve ban almıyorlar emeğimizle sürünüyoruz açıkcası biz bilmiyoruzmu bot kullanmayı modlar nerde anket yaptık yine yoklar ortada işlerine geliyor düşüncesi aklımıza yerleşiyor ya ban olayı kalksın herkes kullansın yada komple kullanan ban yesin kardeşim sıkıldık bu işden bir hediye istiyoruz oyunu emeğimizle oynadıgımız içinbu anket bitince evet oyu çoğunluk çıkıp bot hesapları banlanmassa veya hediye verilmesse kullanmayanlara pes artık yani

10. MERCIFULL

MERCIFULL User

Ayrıca buraya gelip sistem tarama yapıyor banlanıyor diyecek modada 2 çift lafım var sistem taradıgı zamanlar artırılsın o zaman gözle görülür bi güvenlik istiyoruz sözde botcular banlanıyor taramada ama 4-x haritalarında adamlar aynı şekilde cirit atıyor kesmekten korkar olduk adminlerinde davet ediyorum çözümünü bulalım artık ha yok olmadı bot kullanımı serbest olsun herkes kullansın emeğiyle kasanlarda kullansın lütfen adminler sizlerde bu yorumu okuyunca bizimle bilgi paylaşın gerçekten sıkıldık bu boşvermelerden
    İyi forumlar.

11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle belirteyim "bot banlamalarını yapan admin" yok. Artemis. tarafından açılan konuda buna özellikle vurgu yapılmıştır. İlgili konu: BOT Taramaları

Ayrıca bu kutu toplayan insanlardan da haberdarız ancak burada ayrıca bir başlık açmak isterim:

Darkorbit Türkiye ekibinin de içinde bulunduğu hiçbir ekip bot için yasaklama yapma yetkisine sahip değil şuanda. Bu konularda yasaklama yapılması için %100 bir kanıt gerekiyor ve bu kanıtın da, %100 kanıtlanabilir olması gerekmektedir. Evet, bahsettiğiniz gibi bir durum çok çok büyük bir ihtimalle bot kullanan bir oyuncu. Ancak bu durum tamamıyla kanıtlanamaz. Yani oyuncu gelip "yoo ben elimle topluyorum, patlayıp patlayıp yeniden doğuyorum" derse hiçbir şey diyemeyeceğimizden ötürü, bu yasaklamalar sistem taramalarında yapılıyor.

Durumun sizi rahatsız ettiğinin de farkındayız. Zira bir oyuncu olarak bizler de rahatsısız. Ancak bir düzenleme yapılması adına her yeri geldiğinde yukarıya baskı da yapıyoruz ancak maalesef işin içine resmiyet girince süreç pek de istediğimiz gibi gitmiyor.

İyi forumlar.

12. MERCIFULL

MERCIFULL User

Peki adminim ama bot taramalarını artırılması ve anında banlanması konusunda elinizden ne gelir gerçekteb sıkıldım adamları kesiyom sonra denk geliyor cephanen nasıl diye soruyom x2 40 ml küsür x3 öyle x4de sabda hepsinden milyonlarca var yani biz bot kullanmıyoruz bari hediye istediğimiz geri çevrilmesin fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim
    İyi forumlar

13. Botlar konusundaki resmi duyuru alıntı yaptığım mesaj ile Türkiye yetkilisi tarafından yapılmıştır. Bu durum sadece Türkiye için değil, tüm ülkelerin destek birimleri için de geçerli bir durumdur. Yani hiçbir ülkenin destek ekibi veya üst düzey yetkilisi "BOT taraması veya banlama yapma" yetkisine sahip değildir. Bu konuda işlemler tamamen geliştirici ve teknik ekibin yetki alanına girmektedir. Bu konuda işlem yapıp yapmadıkları konusunda hiçbir şekilde bilgi talep etme veya hesap sorma yetkisine de sahip değiliz. Bu konuda destek ekibi tarafından tek işlem support'tan bu konuda gelen şikayet ticketlarını ilgili birimlere rapor etmektir. Bunun dışında bir işlem yapılmamaktadır.

14. _texas21_

_texas21_ User

Sene 2012 civarı 2 paralı bot var kullanan ban almıyordu diğer kaçak diye tabir edilen parasızları kullananlar 2 gune kalmaz banı yiyordu sonra bu botlardan birisini kullanan neredeyse herkes ban aldı düşünün o dönemde banladılar ne oldu online sayısı çöp oldu ama kalan oyuncuya yaranmayı bilmediler. Sistem tespit edemez diye birşey yok hemşerim bir ayda 26.000.000 uridiumu kasabilecek bir babayiğit var mı aranızda ? kristallon keserek ama adam botla daha geçen aylarda kastı ve pişkin pişkin söylüyor nasıl biliyormusunuz gizli haritaya attı çarı kastı 150milyona yakın beyazı botting diye bir olay var parayı veriyorsun bota atıyor adalar 7/24 eskiden olsa saniyesinde hesabı kapatılırdı şimdi yok hemşerim adam bu uridiumla full olan gemisine cephane çekti bizim gariban f... o... m... günde 2 saat girip bu adamla savaşmaya çalışıyor rsb bitti ema bitti zehir bitti sep bitti adam durmuyor bu oyuncu bana kastırmıyor ki buradan da forum takımı yetki yok felan yok filan yok merkez vb vb vb yalan yalan yalan aarkadaş pushinge ban var hileye hurdaya yok.

15. MERCIFULL

MERCIFULL User

Merhaba
    Kuzey adminim o halde eğer anket sonucu evet çıkarsa elle tutulur güzel bir hediye alma hakkımız var mı ?

Bir sorum daha olacak geçen forumda gördüm birisinin konusunda adam bot kullanmıs 6 ay önce sonradan urı vıp v.s aldım diyordu banlanmış yani bu beni bir yandan sevindirdi bir yandan üzdü bot kullandıgı için cezasız kalmadığı konusunda sevindim ama bot kullanıp 6 ay sonra banlanmasına üzüldüm yani bot kullanan herkes er geç banlanıyormu bu konu hakkında düşünceleriniz nedir ? şimdiden teşekkür ederim

İyi forumlar

16. _texas21_

_texas21_ User

isk 2 de online sayısı baze bir elin parmaklarını geçmiyor bunlardan birisi bile kullansa hakkı hesap kapatma ama yapamazlar yetkileri yok hani olsa serverda adam bırakmazlar :D

17. MERCIFULL

MERCIFULL User

Merhaba

Oyun alman yapımı oldugu için adminlerimizin elinden birşey gelmiyor olabilir bu konuda onlar üstüne düşeni yaptıklarına inanıyorum kuzey admin geçenlerde gizlide adam kesenleri kesmiş yani bunu duyunca sevindim çünkü klanlar üstünlük kuruyordu

İyi forumlar

18. Hahahahaha , öneriler gün geçtikçe güzelleşiyor. Hollanda forumu mu burası :D

19. MERCIFULL

MERCIFULL User

Merhaba
    Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz inanıyorum ki beraberce anketlerle daha iyi bir ortamımız olacak
    İyi forumlar

20. _texas21_

_texas21_ User

jetta mayınlayarak kesti admini kuzeyde geldi jettayı kesti sonra zeytinköyü kesti yanılmıyorsam. tr6 oyuncusuyum tr1de başladım bayağı eskiyim ve gerçekten ellerinden birşey gelmiyor kelimesi inandırıcı değil online olanlara bir bak pvp haritasına gir gece sabah çğlen botta akşam savaşa geliyor sende garibim konu açıyorsun belki bir şey verirler diye verecekleri tek şey yetkimiz yok yapamyızlar vs vs :D Gerçekten inandırıcı buluyor musun? support oyuna direk müdahale ediyor. Bakınız başka bir oyun oynuyordum adını yazsamda yıldızlayacaklar gerek yok forumunda takılıyorum adamlar hile kullananların gözünün yaşına bakmıyor bizzat adminler oyun içine müdahale edip kapatıyorlar. Sen itiraz ettiğinde direk sana bir link atıyorlar kameraya el sallıyorsun :D Bu oyunda videoda alsan supporta yollasan ilgili hesap pushing dışında ban almıyor malesef pushingden ban atma olayına girersem ortalık karışır sıralama gemilerini hangi yetkili gemilerinin şikayet ettirip bazı klanlara fayda sağladığı konusu zaten iğrenç bir konu. işin özü konuna malesef ilgi olmayacak canları sıkıldığı için konuyu görüp bir kaç mod yorum yapacaklar sen bağırsanda çağırsanda dövünsende ne hile kapatılır ne de bunlar yaralı parmağa iş..r

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.