Bot ve jest bir arada

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by MERCIFULL, Feb 15, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Bot kullananlar banlanmalı veya kullanmayanlara güzel bi jest yapıp hediye verilmeli

Poll closed Feb 22, 2018.
  1. Evet

80.0%
  2. Hayır

20.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MERCIFULL

MERCIFULL User

merhaba
    sıkıntı yokki zaten alman yetkililerinede yazacam burdan bi şonuç elde edemessem bıgpoınt filan yani adminlerin botlardan haberi varmı bilmiyom yazılımdan anlarım gerekirse ücretsiz şekilde candy bot v.b botlara koruma yaparım zaten öyle büyük bir kodlama acıgının oldugnuda zannetmiyorum ama bu konuyu bırakmıcam burdan bi şonuç alamassam forum ekibine katılmayıda düşünüyorum nasipse olur ve yardımcı olurum elimden geldiği kadar emek veripde kasılanlar botculardan daha az hoşgörü görmemeli ödül verilmeliki insanlar botu bıraksın emeğiyle kassın

2. MERCIFULL

MERCIFULL User

gerçekten yıllardır bot sorunu var ama herkes kullanamıyordu bu kadar fazla değildi adamların umrunda değilki ban yemeyiz diyorlar bırakıyorlar elimizden geldiğince yardımcı olmalıyız belli ki bu insanların ellerinden bişe gelmiyor anketler yapıp support atalım illa bişe yapcaklar mecburlar zaten moderatörlerde söylüyor söylemese görevleri biter yalan diyenler için bu kadar basit babalarının şirketi değil ki adamlar burda yalan söylesin

3. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Pilotlar inanın,
    İnanın pilotlar,
    Güzel günler göreceğiz güneşli günler,
    Golileri portallara süreceğiz,
    BOTSUZ GÜNLER GÖRECEĞİZ HİLESİZ GÜNLER!

4. MERCIFULL

MERCIFULL User

merhaba
    umudumuz o yönde
    iyi forumlar

5. bu oyunda tarama olsa 4 yildir bot diye birsey olmazdi bu oyun gis olsaydi gizlide kasilan low da kasilan gemiler bann alirdi adamlar 2,7 3,7 1,7 kirs kesdire kesdire ilk 50 girdiler

sen ne taramasi ne gis diyorsun ya
    bu oyunda kasaya giren paraya bakiyor adam eskidenmis o tarama felan guldurmeyin beni
    vip indirim katlayici satacam diye adamlar bann atmiyor .)))

6. MERCIFULL

MERCIFULL User

Merhaba

banlanan gemiler oluyor ama kullananların yanında çok az bunu biliyorum.
    işte bunun sebebi ise taramanın sık yapılmaması ilerde onun hakkında bi anket yaparız evet oyunuzu verirseniz kim bilir belki tarama sayısını artırabiliriz.

iyi forumlar

7. MERCIFULL

MERCIFULL User

evet arkadaslar anket evet oyuyla sonuçlandı supportdan hediye isteyebilirler bot kullanmayanlar artık verilirse bu onların oyuncuya verdiği değeri gösterir bot kullananlarında banlanmasını iletelim iyi forumlar

8. Hollanda forumunda neler dönüyor merak ettim şimdi.
    Bu BOT konusu senelerdir var fakat biri fixlenince yenisini çıkartıyorlar yani bu iş kolay değil
    Bigpoint'in 2-3 hile kullanan insanın eline bakacağını sanmam öyle olsaydı 2012-2013 yılarında binlerce hesap kapatıldı. Bu tarz teorileri o zamanda gördüklerim çürütüyor malesef.
    Güzel fikir fakat taramaların rastlantısal olarak yapıldığını biliyorum.

İyi forumlar

9. merhaba oncelıkle sunu soylım botculara kımse bısey yapmaz su anda bırtek botcuların cektıgı katlayıcı ve ındırım paketınden para kazanıyolar sırket o yuzden botculara dokunup kazancınımı dusurecek bana gore en buyuk suç bız oyuncularda nedenmı oyun bu kadar kotuye gıderken botculardan bugçulardan laglardan donmalardan vs daha bırsuru sıkıntı varken oynuyoruz adamlar o yuzden takmıyo
    bır dıger konu evet turkıye ekıbının hıcbır yetkısı yok pusıng harıcınde bunuda almanyaya yıkmayalım eskı admınlerın ındırım kodlarını parayla satmaları lf, havuc gıbı nadır urunlerı parayla satmaları sevmedıgı veya dusman klan oyuncularını banlamaları vb benzerı bırcok hadıseler yuzunden ellerındekı yetkıler alındı. hala bana gore admınlerın yaptıgı haksız banlamalar adam kayırmalar var ınsan emegı bu kadar kolay heba edılmemelı tr5 oyuncusuyum ılk 10 dakı gemılerın hepsı pusıngten banlandı bunlardan bır veya ıkı tanesı haklı banlama gerı kalanları ıse 1 yıldır dıle getırdıgımız ama artemısın yenı hesabına gelıp dun acıklama yaptıgı nokta dp ıle kamuflelı adamın altına yatma olayları adamlar yan carı getırıp adamların kamı atmasını beklıyo sırf 10 dan fazla kez patlatıp pusıngten ceza yedırsın dıye

Thread Status:
Not open for further replies.