Bot Yakalama Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 6 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhabalar öncelikle şu oyunun yanlış bilgilendirmesini çürütmek için bu konuyu hazırladım.

Adminler ve oyun kurucularına göre:

Hile yakalama sistemi botları anında yakalar ne tür hile olursa olsun hepsini yakalar hilerinde cezasını alır.

Benim görüşüm:

Bu tamamen yanlıştır arkadaşlar nedeni şudur hile pazarı çok büyük bir alandır ve her geçen gün hackerlar tarafından bu hileler yazılıyor bu oyun kurucularının tamamen oyuncuyu uyutmak için kullanılan bir cümledir.

Bot sistemi çalışıyor fakat eski sürüm botları yakalamaktadır aynı anti virüs gibi çalışmaktadır.
    Eski botların imzaları sistemin yakalama bölümünde saklanır fakat anti virüsler yeni virüsleri güncelleme gelmediği sürece yakalayamadigi gibi bu sistemde yeni hilelere karsı hazirliksizdir.

O övdüğünüz sistemin yapay zeka olması gerek ki bütün hileleri yeni eski olmaksızın bannlaması gerekir.

Bu gün support a mesaj attım cevap olarak bana forumda ki bu Bot yakalama olayını anlatan makaleyi yolladılar. Madem sistem çalışıyordu benim reportladığım adam neden bannlanmadı ? Ama yakalanmayacağı için sorun yok çünkü adamlar oyunu ele geçirmiş durumdadır.

Şimdi bir mod gelip klasik cevaplarla bu konuyu kitleyecek...

Bot kullananlar LÜTFEN BOT GİBİ YAZILIMLAR kullanmayın ! Temiz oyun istiyoruz hazırcı olmayın.

Bot kullanarak kişisel bilgilerinizi riske atmaktasınız çünkü kullandığınız yazılımlarda casus yazılımlar bulunmaktadır bu hatali yoldan lütfen vazgeçin.

Son düzenlenen: 6 Nisan 2015
    titans___ bunu beğendi.
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bakın cevabını biliyorsunuz madem niye konu açıyorsunuz ?

Allah aşkına bunu gelip acemi bir forum üyesi söylese tamam.Ama sizlere kaçıncı defa elimizden gelen birşey olmadığını söylüyoruz ?

Sadece bu düşüncenizi iletebiliriz.

İyi forumlar

3. matkap34

matkap34 User

her hafta 300-400 bazen 1000 felan kisi banlandi diyor bu kisiler kim gercekten bilmiyorum o attiginiz adamla ban atcaginiza özellikle
    ''bu oyuna para yatiran ve sıralamada bulunan'' 4-6 cıları oto isaretleme ve kamu görücüleri banlasalar keşke

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  4. Cevabını biliyorum ve bunu buraya yazma sebebim milleti bu kandırmacalardan uyandırmaktır size şimdi bir yere iletin filan demedim.

Size de bir yere iletin filan demedim hemen kendinizi savunmaya geçiyorsunuz.

Bilmeyenleri amacım bilinçlendirmek ve bu Bot kullananları bu yoldan vazgeçirmek !

Elinizden madem bir şey gelmiyor buraya cevap felardan yazmayın zaten ne zaman sizden yardım istediysek elimizden bir şey gelmez vs vs bunlar geçiştirme kelimelerde madem elinden bir şey gelmiyor neden mod yetkisi taşıyorsunuz ?

Forumu yönetiyorsunuz anladık fakat üst kurulla irtibata olan siziniz bizler değil.
    Bizi bilgilendirecek olan bizim şikayetlerimizi sıkıntılarımızı bildirecek olan sizsiniz.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bende diyorumki her hafta her hafta sürekli bot kullanımını rapor ediyorum.

Ancak oradan birşey yapılmıyorsa ne yapabilirim bütün forum toplanıp almanyayımı basalım sizce ?

İlettik bekliyoruz.Ancak bu tür konuları konuşmacı köşesine açınız.Orada saygılı bir şekilde tartışabilirsiniz.

İyi forumlar

Rehber bunu beğendi.
  6. Basalım bana uyar :D Sopa , lf4 , molotof getirmemi istermisiniz ? (şaka bir yana)

Ben diyorum ki madem üst kurul bir şey yapmıyor bizde forum yada ulaşabildiğimiz her kanaldan Bot kullanımlarını bıraktırmak amacıyla bilgilendirmeler yapalım diyorum. Bence Bot raporundan çok üst kurula açık tespit edip bunları raporlamak daha mantıklı olmaz mı sizce ?

Nede olsa botlar virüs gibi açıklardan faydalanmakta

Bu sürekli duvarda ki küf boyaya vurmaya benziyor fakat duvar su aldığı sürece küf olmaya devam edecek.

Bu arada konu madem konuşmacı köşesine uygun gördünüz oraya taşıyalım ve diğer arkadaşlar ile açıkları kapatırmanın yollarını hep beraber arıyalım sonrada raporlay bunu üst kurula gönderelim emin olun ki sizin raporunuzdan daha etkili olacaktır.

Herkes birden raporlarsa emin olun rağbet görecektir.

Makaveliiii bunu beğendi.

7. Kesinlikle katılıyorum sana. Bu bot olayı kalksa süper bir oyun olucak. Biz saatlerce elimizle kutu topluyoruz kasılıyoruz ediyoruz adam sabah bot acıyor aksama kadar. Okadar kişi banlanıyor hiçmi oyuncu bitmiyor. Ben şahsen banlamalara inanmıyorum.

8. Kardeş açıklar kapanmadığı sürece Bot bitmez git istediğin kadar reportla.

Bunun için açıkları merkeze iletmeliyiz ki düzeltsinler.

9. Adam görünmez ve bot ile kutu kasıyor nasıl kanıtlayıp merkeze göndericez? veya nasıl oyunun acıgını bulup göndericez ? Göndermek en basiti önemli olan ispatlamamız.

10. Açıkları bulmak zordur.

Amaç Bot raporlamaktan çok açık reportlamak. Bulunca support a video veya ss ile yollayacaksın burada da paylaşacaksın buradakilerde söyleyeceksin onlarda reportlayacak bu kadar basit.

11. bulunmaz kardeş inan. Hiç bir şekilde kanıt sunamayız malesef.

12. Html biliyorsan kolay :)

Adobe biliyorsan kolay Java biliyorsan kolay. Hadi onuda bilmiyorsun en kolayı oyunda ki yaratıkların uyuması hala devam etmekte bu bir açıktır bunu reportlayacan işte.

13. titans___

titans___ User

ben şimdi vipim kamim var full lf4 gelişmiş 15 kalkan tam gelişmiş 37 argeyim ve gemide bile uri toplamada artış olcak arge verdim ama gemi kutudan aldımı eski sistemde alıyor 20 uri pet alınca 23 petde de 4kurtarma protokoli var haftalık katlayıcı aldım ama 4-xlerde kutu topluyanlar yüzüne toluyamadım hep euro ve credi verdi gg bile gelmedi bunları engelleyemd,kleri için kututlardan ödülde az çıkıyor arkadaşların yazısı doğru modlar adminler bu oyunda neden varlar bu tür konuları kilitlemek dışında sorunu ilettik diyorlar ama bu sizin ilettiğiniz yerler vasat kalıyor ve beni dün verdiğim paralara ve emeğe bin pişman ettiler saolun konuyu kilitlersiniz ban vermessiniz de bu oyun dünyada tekmi hangi zeka ve akıl kırıntısında bu yetkililer onuda soruyorlar deyecek yetkili yokdur bizim milletin zihniyeti böyle üstlerine yaranıcak şekilde sırf bu oyunda değil reel de de bu böyle gitmez dün fena kızdım kendime size kızsak ne yazar bizim insanımız yenlgiyi kabullenemyorsanız bot kullanın admin cme tanıdıklarınız olsun size karşı konuşan olursa bu yalaka admin ce cmlerle size ban verilsin kanıtmı oynarsam atıcam bu kanıtları ben dedim bu dünya da kimse kalmıyor oyunu nasıl oynadığınız ve hangi oyundan zevk aldıığınız ve admin ve cmlerden para yatırıp yandaşınız olmayınca hakaret yiyip ban yenmenin tadına doyamadım çok saolun

14. Merhaba ,

Arkadaşlar her seferinde aynı şeyleri yeri geldi uzun uzun yeri geldi kısaca yazdık fakat hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Bizler forumun genel yönetimi , düzeni , gerekli durumlarda forumda yapılabilecek şeylerde yardımcı olmaya yada gerekli yerlere yönlendirmek ve ayrıca genel anlamda merkeze iletilmesi gereken şeyleri raporlayıp gerekli yere iletmektir.

Oyuna direkt olarak müdahale etme , hesap inceleme , etkinlik yapma , başlatma , bitirme v.b. konularda bizlerin yapabileceği bir şeyler yok maalesef. İllegal program kullanan v.b. durumlarda bizlerin yapabileceği bir şey yoktur. Bizler ancak gerekli yere iletiyoruz nerdeyse her hafta illegal kullanımlar yada açıkların kullanılması konuları rapora eklenmektedir. Bir anda çözülebilecek şeyler olsa çözerlerdi fakat bir şeyi düzeltelim derken bir yerde çakışma yapıyor başka sorunlar çıkıyor. Dışardan bakınca alt tarafı bir oyun ne kadar zor olabilir gibi düşünceler var anladığım kadarı ile fakat web ve flash tabanlı oyunda çok karmaşık kodlamalar olduğu için çok fazla sıkıntılara neden olabiliyor.

Tekrar diyorum Chat yada Forum ekibinin yapabilecekleri şeyler bellidir. Bu nedenle her şeyin sorumlusu bizlermişiz gibi suçlamayın.

Son olarak mesajınızda kullandığınız uygun olmayan yazılar yüzünden bir süre uzaklaştırıldınız.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.