Destek BOT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..*ßØ$$™MДHØД*.. tarafından 3 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BOT VB. PROGRAM KULLANANLAR KALICI BAN YEMELİ Mİ?

1. Evet

oy sayısı 21
    77,8%
  2. Hayır

oy sayısı 6
    22,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İşinizi insan gibi yapıp onbinlerce ban atmaya ne zaman başlayacaksınız acaba?

Soruyu okudunuz.

...ΛćΣ... ve anakin5555 bunu beğendi.
  2. zaten serverlar bomboş üstüne birde banlama olursa artık oturur yaratıklarla savaşırız. serverlar boş buna çözüm bulun 1 saatte 2 3 gemi ancak kesiyorum birleştirin su serverları artık yoksa oyun iyice sıfıra gidiyor online oyuncu yok oynayanlar bırakıyor ve artık kimse oyuna baslamıyor böyle giderse 50 60 kişiyle serverlarda oyalanacaksınız!!!

3. Bu oyun bittiği için satıldı... Yıpranan imajı tamir etmek, sıfırdan oyun yazmaktan zordur. Gittiği yere kadar gidecek, sattığı kadar Uridium satacak, oyuncular bittiği için server lar birleşecek ve bir gün Flash desteği tümden çekildiğinde çöplüğe süpürecekler. Ya da;

Altın Öneri "Daima oyunculara kulak ver !" (Bunu yapmadıklarını biliyorsunuz)
    Gümüş Öneri "Oyunu HTML5 olarak kodla !" (Bunu yapmadıklarını da biliyorsunuz)
    Bronz Öneri "Oyunu CLIENT olarak kodla !" (Bunu yapmadıklarını yazmama gerek var mı ?)

...ve en önemlisi "BOT kullananların İCABINA BAK !" (İşte burası yorumsuz...)

4. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bot taramalarını merkez yapmaktadır.

Forum ekibi bu tür bir işlem yapamamaktadır.

İyi forumlar

5. GREED

GREED User

Çaktırma ama fotoğrafın buraya uygun değil :rolleyes:

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. Gerekirse öyle olsun. 50-60 kişi olsun ama en başta insan olsun botlar için başka oyun yapsınlar. Biz buraya botlarla oynamak için gelmedik. Sanki yaptığın çok farklı senin. Botlarla kasılabiliyosan imkansızı başarıyosundur...

Forum ekibi böyle işlem yapamıyor evet. Peki bu kadar şiddetli tepkiyi neden ilettiğine dair kanıt yok?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Kasım 2016
  7. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Biz gereken yerlere gerekli bilgilendirmeyi sağlıyoruz.

Merak etmeyin.

İyi forumlar

JUPlTER bunu beğendi.
  8. ÇORBACI

ÇORBACI User

Buna benzer bir oyun oynuyordun son zamanları şimdiki Darkorbit gibiydi bir kaç ay sonrada kapandı sıra bu oyunda sanırım

9. Bahsettiğiniz oyun *** olabilir. Bende bir zamanlar oyuncusuydum ancak laglar açıklar botlar nedeniyle hızla oyuncu sayısı azaldı. En son 20 kişi kalmıştı. Oyun komple kapandı yapacak şeyleri var ama göz göre öldürüyorlar kendilerini :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Kasım 2016
  10. _____ALBAY

_____ALBAY User

Merhaba
    Benim bildiğim tek şey
    oyunda bot kullananlardan
    başka kimse yok
    bu nasıl oluyor. Siz bugüne Kadar Ban Atsaydınız Paşa Paşa Oynardılarki.

Bende Buna Benzer Oyunlar Oynamıştım Fakat la Ve Hile Bot Nedeniyle Kimse Oynamamaya Başladı.
    Bende Oyunu Bıraktım :D Fakat Bir Kaç Gün Önce Girdiğimde Oyun Kapanmıştı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Kasım 2016
  11. 2017 ye güzel gireceğiz gibi bir his var içimde Kutucular da giderse oyun gerçekten boş kalır onların banlanmama sebebi de bu yüzden diye düşünüyorum Oyunda faklı şeyler var kutucuları boş verin arkadaşlar daha önemli konular var onların önünü almaları lazım kutucular DO nun gelir kapısı vip çekiyorlar katlayıcı çekiyorlar sürekli arge diziyorlar falan. Rütbeliler de orada rütbe kasıyor sürekli (ben sıkılıyorum ölü kovalamaktan eskiden kesince doğmuyordu şimdi kestiğin doğuyor millet irisi apisi zeusu kaybediyor)

Gizli harita istismarı var!
    Kuiper istismarı var!
    En büyük sorun da önemli yerlerde gelen lag :(

12. Bu hayır deyip karşı çıkanların mutlaka hesapları incelenmesi gerek masum olma oranları %0. Ben bot kullanmayan bır oyuncu olarak sınırsız kapanmasından yanayım. Tabi onlar katlayıcı paketı cekıyorlar sızı goruyorlar KA-PA-TA-MAZ-SI-NIZ.

İntikam_Meleği_1908 bunu beğendi.
  13. Zaten Hayır seçeneğini görüp basmaları büyük cesaret gerektirmiyor çünkü biliyorlar ki ban falan hikaye ban yeseydik 2 yıl önceden yerdik falan. Birine en çok koyan haklarının gaspıdır. DarkOrbit buna izin veriyor ve bunu yapıyor. Lütfen ne herhangi bir oyuncu ne de herhangi bir FM savunma yazısı vb. girişimlerde bulunmasın. Gören görüyor ama maalesef durum bu :(

İntikam_Meleği_1908 bunu beğendi.
  14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yetkilierimiz bu konuda sürekli yazıyorlar.

Banlamalar oyun merkezi tarafından yapılmaktadır.

En son Artemis Adminimizin yazmış olduğu yazıya bakabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.