Bot

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by TheSilence, Jul 17, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheSilence

TheSilence User

Italya serverleri tr den ayrmı mı çalışıyor bilmiyorum ama italya serverinde ki nerdeyse herkes bot.bunu italyanca forumda paylaştım ama merak ettiğim şey banlanma olayları nasıl işlemiyor. sonuçta 2 haftadır 7-24 x-4 maplarında slot kesiyorlar ve ban yemediler

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Bu konuyla ilgili gerekli açıklamayı Artemis burada yaptı inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar...

3. TheSilence

TheSilence User

bu oranın arttırılması için herhangi bir başvuru yapacağımız yer ticket servisi midir?
    yoksa elden birşey gelmez mi ?

4. Lion

Lion Guest

Merhaba,

illegal kullanımlar için taramaya takıldıklarında ceza işlemleri uygulanır.

İyi Forumlar.

5. kardes bu yillardir ayni kolay kolay banalama yapmiyorlar bir ara eski yonetim olmusdu 2 kere 10 yilik bir oyun oldugunu dusunuyorsan kolay kolay yapmiyorlar yonetimin herseyden haberi var ama 3,5 lira vip katlayici satacagiz diye goz yumuyorlar ha bu saaten sonra olurmu olmaz kolay kolay ya birakacan yada bu sekilde devam edecen baska sansin yok bu oyun eskiden aksiyon pvp savaslarila isim yapmis bir oyundu ama simdi hileobrit diye dalga geciyorlar fazla takilma sabir da etme bann olur diye bence iyi oyunlar baksan adam link paylamis gelen giden onun linkini verio cok onemliya sanki .D

Thread Status:
Not open for further replies.