Bot

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by GeNeRaL571, Feb 6, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GeNeRaL571

GeNeRaL571 User

Merak Ettiğim Bir Şey Bu Bot Kulananlar Ne Kadar Süre Ban Yiyor Yada Yasal Mı Yada Oyun Kendi Özelliğinde Bot Varmı Darkorpit Yasal Botu Var Parayla Satın mı Alıyoruz
    Yeni Başladım Bir Kaç Kişi Gördüm Belli Oluyor Gayet Insan Oynamadığı Yapay Zeka Oynuyor Hemde Saatlerdir Ayni Harita Gece Gündüz Resmen
    Bilgilendirirseniz Sevinirim

Teşekkürler Kolay Gelsin

2. kardes yedigini kim soyledi :)) biz oyunu birakma noktasi geldik bu kisiler yuzunden oyunda hile cok ya oyna ya birak burdan birsey olmaz biz 4 yildir bekliyoruz bannlama olacak diye :D
    beklersen isin zor burda bannlama olmaz vip indirim satacagiz diye adam bannlama yapmyior oyuna baksana kimse kalmadi
    low yapanlar aliyormi bannlama hayir
    kuut toplayan aliyormu hayir
    yaratik kesdiren aliyormu hayir
    gizli haraiatda adamlar dunya x4 kasdi birsey oldumu yine hayir .)) o yuzden kafana takma bunlari yine diyorum burdan birsey olmaz

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Oyunda 3. parti program-yazılım kullanmak ban sebepleri içerisine girer. Bot kullanılan oyuncular tespiti halinde hesapları süresiz olarak kapatılır. Oyun kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

4. :))) hikaye o bannlama yapilmiyor yilladir :D

5. GeNeRaL571

GeNeRaL571 User

Banlama Yapılıyormu Yapılmıyormu Bilmiyorum Ama Bot Kullanan Kişileri Çok Sık Görüyorum

6. tr1 gel bak yakalama porgamlar botcular yonetim iyi calisiyor :)) oyunda adam kalmadi diyom ya sana D:

7. Hocam ban alan oyuncuları atsana :D
    Yada Botu yapan adamlar piyasadan çekildi diyemi :D

Dikkatlice bi bakmanı tavsiye ederim :D

8. tr3 te aynı öylesine yeni hesap açıp girdim 4 5 saat takıldım .ilk hesabım 2008 -2009 senesinde acılmıştı ozamandan beri ilk görevleri yapmadım . hatırlamak için girdik öyle. 1-3 lordika mı saimon mu ne vardı görev olarak e yeni gemi hızda yavaş tam tıkladım saimona pat arkdan lazer geliyor cyborglar(bot) tartaruslar(bot) kestirmedi bana sıkıyorum adamlara kacsın diye ama hasar yokki kacırtamadım adamları..yani anlıcağın görevleri yapamadım .

Thread Status:
Not open for further replies.