Bot!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALPER_AKÇAY tarafından 16 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin modum direk cevabi sizden duysak daha mantikli olur bu botları bildiğiniz halde ki tr2 nin siralamadaki kisileri ve klanları videolari olmasina ragmen neden ceza sistemi yok hadi cezayi gectim adamlar vip uri cekiyordur para kazandiriyordur sizlere neden bu botu kaldirma eyleminde bulunmuyorsunuz? Normalde yanlislikla roket atsak oyun oynatmicak adamlarin gemisi dun gece sabaha kadar kestim biride ne sıktı nede harita değiştirdi hemen dogup kutu toplamaya ve npc kesmeye devam etti. Görmüyorum felan diyorsanızda çok zor değil x3 x4 haritalarina gidin bakin geceleri klanları görünce şasıracaksınız ki şaşırcağınızı zannetmiyorum zaten hepsinden kesinlikle haberdarsınızdır.

2. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Modlar supporta yazman gerektiğini söyleyecek muhtemelen.Supportan ise şöyle bir msj gelecek.
    ''Merhaba,

Mesajınız için teşekkür ederiz.

Bot kullananları yasaklamak destek biriminin sorumluluğu altında değildir! Bot konusu teknik bir konu olmasından dolayı hiçbir ülkenin destek ekibi artık bu konuda yasaklama yapmaya yetkili değildir. Biz destek ekibi olarak bu bildirimlerinizi sadece raporlayabilmekteyiz. Bunun dışında bu konuda yasaklamaları artık sadece merkezdeki ekip ve bot tarama sistemi yapmaktadır. Bot konusunda resmi açıklamamız da aşağıdaki gibidir.

BOT BANLAMALARI:
    SİSTEM TARAFINDAN RASTLANTISAL BİR ORAN İLE TARAMALAR YAPILIR.
    TARAMADA YAKALANAN HESAPLARA OTOMATİK OLARAK YİNE SİSTEM TARAFINDAN GEREKEN CEZA VERİLİR.''

yani kendini yorma ;)

3. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba

Bu konuda Dark Orbit Türkiye ebinin yapabileceği herhangi bir işlem yoktur. İşlem yetkisi sadece merkez ofiste var.

Bot kullananları yasaklamak Bizim sorumluluğumuz altında değildir!

BOT BANLAMALARI:
    SİSTEM TARAFINDAN RASTLANTISAL BİR ORAN İLE TARAMALAR YAPILIR.
    TARAMADA YAKALANAN HESAPLARA OTOMATİK OLARAK YİNE SİSTEM TARAFINDAN GEREKEN CEZA VERİLİR.

İyi forumlar...

thelord3858 bunu beğendi.
  4. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.