*** Bot

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by yılmaz749749, Apr 25, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Şimdi diyorsunuz bot kullananlar tespit edilip cezalandırılacak belli ki bu sistem çok iyi çalışmıyor darkorbit ekipi halen aktif olan botları devre dışı bırakma yetkisine sahip değil mi sonuçta yasal değil en azından şuan aktif olanları
    Bence buna çözüm bulunmalı çoğu kişi savaşlarda artık program kullananlardan bıktılar oyunu bırakanlar bile var

Last edited: Apr 25, 2018
  2. banlamalar merkez tarafından yapılır biz anca kafamız esince ona buna ceza veririz şeklinde bi cevap atarlar bunada haritalar bot kaynıyor kessen pusing kesmesen haksız kazanc!!!

3. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Öncelikle Bir daha illegal program ismi vermenizin cezai işleme tabi olacağını hatırlatırım. Tekrar etmemenizde fayda var.

İllegal program kullanmanın cezasını Merkez yapmaktadır. Bu durumda bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Kimse kafasına göre banlama yapmaz. Sizin aldığınız bir ceza var ise eğer yanlış olduğunu düşünüyorsanız sorunun çözümünü burada aramayınız. Support verilen cezada haksızlık görürse gerekeni yapar yok verilmemiş ise hakk ettiğiniz cezayı almışsınızdır.

iyi forumlar.

4. support yaptığı yanlışın farkında ve bunu yediremeyip verilmiş cezalar için geriye dönük bişey yapamayız deyip kestirip atarsa oyuncu napsın??

5. Dediğiniz ne anlama geldiğini biliyor musunuz ? bu demek ki konu başlığının illegal bir program olduğunu biliyorsunuz ve bunu neden bildirim yapmıyorsunuz benim demek istediğim siz Darkorbit oyununun yardımcıları değil misiniz bu kullanılan programları araştırıp neden kullanımdan kaldırılmasını sağlamıyorsunuz veya kaldırmaya çalışmıyorsunuz kullanan varsa söyleyin support banlasın diyorsunuz ama olmuyor ban yemiyorlar anlatamıyor muyuz yoksa siz mi anlamıyorsunuz ?

6. xxretxx

xxretxx User

hartırlarmısın bilmem 2017 başlarında birisi admin gemilerinin nicklerini sızdırmıştı.Bir baktım bazıları bot kullanan nickler adminler bot kullanırsa gerisini sen düşün..

7. LEON*

LEON* User

Eğer sen tahmin ettigim yilmazsan Tr5te senden ala botcumu vardi ahahha :D gemini kutu botuna atip atip fullemedin mi seni gidi etkilesiim insani seniii :D

8. KANUN. O zaman pussing kaldırın... Bu sizin elinizde değil mi ? :D :D Kaldırın çok dikkat çeken detaylar ortaya çıkar ve merkez size sorar bunu sizde onlara ülkemizde oyunu oynayan dürüst insanlar çok ve bu kişiler düzenli alışverişte yapıyor ama illegal programları kullanan oyuncuları devre dışı bırakmak için sürekli imha ediyorlar bizde o dürüst oyuncuları kaybetmemek ve oyunun dengesinin bozulmaması için pussing cezalarında büyük bir esneklik yaptık DESENİZE....

EFRASİYAB likes this.
  9. bunlarin tespit di :DD 5 yil surer :)) ben inanmiyorum bann felan suan haritalara yaratik kesdiren busru oyuncu var 2 aydir .)) hani tespit diyorlar tarama neyse yaw .DD

10. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

bana 2 gün yetki verilsin tr4 te bot bırakmam.

11. tr1 de aynisi kim bannlayacak :DD guldurmeyin bizi bot cikdi cikali oyunda adam kalmadi

vip indirim katlayici sata bilmek icin bu kisilere goz yuman bir yonetim var karsinizda tr1 de siralamada olan bir cok oyuncu kutu yaratik kesdiriyor demeki bann felan yok ya bu sekilde kabul edip oynayacan yada milet gibi baska oyunlara gececen :D burdan birsey olmaz bu saaten sonra bence suan durum onu gosteriyor bur zamanlar aksiyon ile anilan en iyi oyun secilmisdi simdi ise adi hile anilan oyun oldu yazik bence

Spinaci likes this.
  12. haklısın botun ismini vermemekte fayda var sonra herkes öğreniyor herkes kullanmaya başlıyor kimse bilmesin ki işin cılkını çıkarmasınlar :D

13. Kardeşim benim Oyundaki Hileler ve Yetersizlikler konumu kuralları çiğneyerek silen kişiler dolaşırken etrafta bot ne ki :D Konu siliyor adam. İfade özgürlüğü sıfır!

Last edited: Apr 27, 2018
    EFRASİYAB likes this.
  14. xxretxx

xxretxx User

oyun indirilebilir olsaydı keşke sende oyunu silerdin ödeşirdiniz.

15. Mcqeen

Mcqeen User

Burda bot diye ağlayanlar bile botun ne olduğunu biliyorlarsa durum komik. :)

Thread Status:
Not open for further replies.