Bot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BestOFKİZİL80 tarafından 3 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 yıldır şikayet ediyoruz en kısa zaman diyorsunuz gerçekten tadı kaçtı bu işin herhangi birşey yapılmayacaksa bizde kullanalım gemilerimizde ne uridium ne cephane var eğer birşey yapmayacaksanız söyleyin bizde kullanalım eğer biz kullanırsak 2 hafta içinde kesin bann yeriz

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Bu konuda ne yazık ki bizlere de bir tarih verilmiyor ve en kısa sürede yapılacağı uyarısı geçiliyor; onun için sizlere kesin bir tarih veremiyoruz.
    Ayrıca ortada bir yanlış durum varsa sizin de o yanlışı yapmanız gerekmez; sonuçta herkesin hür iradesi ve aklı vardır. Şayet kullanırsanız geminizin başına gelebilecek her riskten de yine siz sorumlusunuz.

İyi forumlar diliyorum...

3. Yine banlanacak hesaplar rütbesi yeni açılmış olan bizim rütbelere olacak paralı bot kullanan banlanmayacak parasız kullanan banlanacak bir önceki ban böyle olmuştu

4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Bu konuda bir bilgi gelmedi lakin; kesinlikle paralı veya parasız bot diye bir ayrım yapılmıyor. Lütfen bu tarz yanıltıcı bilgi paylaşmaktan kaçının.

İyi forumlar diliyorum...

Aery bunu beğendi.
  5. @Artemis. bu konuda ciddi bir açıklama bekliyorum sizden gerçekten sıktı artık

6. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Buradaki duyuruda görebileceğiniz üzere bot kullanımına yönelik yasaklamalara bizim müdahale etmemiz mümkün değildir. Uygulama tamamen sistem üzerinden sağlanmaktadır. Bu programların ücretli, ücretsiz olması hiç bir şeyi değiştirmez. Tüm 3.parti yazılımlarını kullanmak GİŞ kuralları gereği yasaktır. Taramalarda tüm hile programları aynı şekilde cezaya maruz kalmaktadır.
    Biz her hafta bot kullanan oyunculara yönelik şikayetlerinizi üst mercilere iletmekteyiz, iletmeye de devam edeceğiz.

İyi forumlar.

7. Ahhh bide AHHHH BANLANSALAR ne güzel olur ama üst merciler sanırım onca zamandır gereken planı devreye sokamıyor

8. Yani para verilen bot daha sık güncellendiği için taramaya daha az yakalanır da ama mesajınızda bu anlam çıkarmadım. Sanki paralı botçular darkorbit'le gizli bir anlaşma yapmış da bilerek banlamıyorlarmış gibi konuşuyorsunuz.

9. Mr.User

Mr.User User

Ben size tarih verim.

Kasım ayından önce toplu bir bannlama beklemeyin.

2020 deki Flash desteğini kaldıracağı için indirme versiyonunu test edilmesi için mümkün mertepe çok oyuncu gerekecek.

Hazır böyle topluluk varken kimseye git denmiyor :)

1- İndirme versiyonu oyunculara açılacak.

2- Flash desteğini çekecek.

İşte bu 2 şartın gerçekleştiği tarihten sonra bannlamarı bekleyiniz.

10. oben

oben User

şimdi sen pot kullanacan ve fetvamı istiyon kardeşim..bunun fetvası yakalanırsan yandın sistem kimi yakalarsa yok ben az kullandım sen çok kullanmıştını yok bu işin..sistem bu kimi yakalayacağı belli olmaz..yani caiz değil kullanma..hele hele o albay gemine yazık olur valla..(shock)

11. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Gerekli açıklamalar takım arkadaşlarım tarafından yapıldığı ve konu tartışma ortamına yol açmaya başladığı için konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.