Bota karşı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve trollcake1 tarafından 20 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. trollcake1

trollcake1 User

Merhaba arkadaşlar forumda az önce bi konu buldum , açıkçası ilk kez gördüm hiç farketmemişim. Konuda bot tarama sisteminin kaç oyuncu banladığı ve günü vs yazıyor . Benim fikrime göre bu programı kullanan arkadaşlar bu konuya güvenip hesaplarının banlanıp banlanmıycaklarını kontrol edebilir , bu herifler bu kadar korkaklardır . Zaten sistem 15 - 30 günde bir tarama yapıyor , bırakında onlara süpriz olsun azıcık.

Şu an en popüler bot heralde mouse botudur , bu bota karşı bence hesap kapatmak çözüm değil - hem oyuncu kaybedersiniz hemde o oyuncu başka bir hesaptan bunu yapmaya devam eder. Benim şahsi fikrim bu bot zaten pvpde kutu toplamaya yaradığından , hesabın bütün desteklerini iptal etmek ( katlayıcıda gidicektir ) , hatta belkide hesaba kutu toplama yasağı bile getirilebilir , üstüne - TP ve ŞP . Kullanan oyuncuya art arda bunları verdiğinizde zaten akıllanır heralde . 3. uyarıdan sonrada kalıcı hesap kapatılması uygundur.

Hatta kafamda bu bota karşı bi çözüm oluşturdum , bu botun kolaylığı nedir - seçilen yere oto. tıklar ve sürekli olarak devam eder . Çözüm şu normalde mini haritanın herhangi bir yerine sol click yapıldığında gemi oraya gider , bunu değiştirip mesela haritada bi yere gidebilmek için sol click ve space tuşuna basmak bunun önüne geçecektir diye düşünüyorum .

Farklı ve uzun bi konu oldu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın..

Son düzenlenen: 20 Eylül 2015
  2. Merhaba ,

İlk olarak tarama sistemi sürekli olarak çalışıyor fakat tarama sonuçlarını analiz edip %100 olarak belirlediği hesapları belli aralıklarla toplu olarak gereken işlemi uyguluyor.

Ayrıca konu yeri yanlış konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

3. Oyunda yaşı büyük amcalarımız var herkesin eli alışmış millet minimapı kullanamaz o şekilde alışana kadar sıkıntı olur. Ve şuan insanlar en ufak değişikliğe vs oyun bırakcak kıvama geldi çok değişik şey geldi insanlar alışık değil buna

4. trollcake1

trollcake1 User

Buda amcaların sorunu olur o zaman dimi herkesin sorunu olmaz hile gibi ?

5. ekran klavyesi açıp sene space yapar

6. trollcake1 önerin hakkında yorum yapıyoruz sen önerini çok saglam göstermek için gelmişin bana burda imada bulunuyorsun duydugum en saçma öneriydi hadi kolay gelsin sen böyle öneri bulmaya devam et millet güler :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.