Botçular azaldı mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxkubixx tarafından 17 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxkubixx

xxkubixx User

Merhaba arkadaşlar

8-9 ay önce oyuna girdiğimde her yerde kutu toplayan kamuflajlı gemiler vardı.
    PvP'de de bir sürü botçu vardı.

Oyuna bugünlerde tekrar girmeye başladım.Sanki hiç kutu toplayan yok.
    Bigpoint yeni bi banlama dalgası mı yaptı noldu bilen var mı ?
    Yoksa botçular hala varda ben mi göremedim ?

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Geçtiğimiz aylarda banlama yapıldı bundan dolayı olabilir duyurulara bakarak yapılan banlamalar hakkında bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Eylül 2018
  3. nonono20

nonono20 User

Kutu toplama gene iyiydi, şu an mevcut sistemde oyunayan oyuncuların %50 sinden fazlası bot, x3-x4 haritalarında npc işgali yapıyorlar.

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Bu konuda resim ve video çekip delil oluşturup tespit edin ve supportla iletişime geçerek bunları iletin geriği yapılacaktır.

iyi forumlar.

5. Soyuz*

Soyuz* User

Hayır yine var ama çoğu kişi şuan yediremiyor koymaya yeni banlama yapıldı.

6. Hocam video çekmenin ne kadar zahmetli olduğunu heralde biliyorsunuzdur. Onun yerine bir admin görevlendirseler haritalarda sık sık gezse çok mu zor? Değil demekki dediğiniz şekilde bir amaçları yok.

7. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Bot konusunda hiçbir ülke takımının yetkisi yok. Bizler buradan tarama yapamayız. Bu konuda tek yetkili merkez ekiptir. Eğer video çekerek supporta ulaştırırsanız, sorunun çözümünde ve bot kullananların yakalanmasını hızlandırabilirsiniz. Haricinde yapabileceğimiz birşey yok.

İyi forumlar.

8. Türkiye support ekibinin yetkisi yok. Eğer ciddi bir geri bildirim istiyorsanız oyun hesabı dısında direk bigpoint supportuna atın derim.

9. neor

neor User

4-5 gun once oglen bi reset atildi ve botcularin bi kismi gitti
    ben tam eski haritalardaydim; x-2, x-3, x-4 de robot gibi 7/24 yorulmadan herseyi kesen 15-20 tane full elit pusat vardi
    cogu gitti

10. Merkeze hitaben yazmıştım zaten teşekkürler.

11. -Star-

-Star- User

Modum bu uygulama yeni mi başladı? Geçen yaz bir çok botçuyu videoya çekip supporta bildirmiştim,sistem ilgileniyor demişlerdi.Şuan video çekip atsam ceza verecekler yani,yanlış anlamadım değil mi?

12. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Malesef destek birimi bot konusunda herhangi bir işlem yapmıyor. Sizin supporta gönderdiğiniz video yetkili birime iletilir, haricinde bir işlemi support malesef yapamaz.

İyi forumlar.

13. Soyuz*

Soyuz* User

Resetlerle botların çoğu kapatılyor Bigpoint tarafından.(Hesaplar değil program çalışmıyor artık oyun üzerinde)
    Ancak yapımcı botu güncelleyip tekrardan açıyor, kısır döngü yani.

xxkubixx bunu beğendi.
  14. xxkubixx

xxkubixx User

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
    Başka bir sorum var.
    x-3 x-4 haritalarında sürekli npc kesen full gemilerin amacı nedir ? Bunşar bot mu,bot gibi sürekli npc kesiyorlar çok acayip.

15. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

hurda toplamaya çıkmışlar, gördüğün gibi fullde olsan iş darkorbit olunca hurda peşinde koşuyorsun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.