Botçular

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by asalet87, Nov 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Petin Modülleri Pet Açılıp Kapandığında Değişsin mi?

1. Evet

7 vote(s)
    77.8%
  2. Hayıt

2 vote(s)
    22.2%
Multiple votes are allowed.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. asalet87

asalet87 User

Arkadaşlar bildiginiz üzere botcular çoğaldı ve haksız kazanç sağlanmaya başladı ve emek car kasan kişiler için bu durum kötü oldu.şimdi size bir çözüm sunmak istiyorum peti açtığımızda ilk modüller sıralaması şöyledir Pasif, Koruma ve Oto yağma diye siralanip gidiyor benim önerim sadece pasif koruma ve oto yağma arasında her peti açıp kapattigimizda sadece bu üçü değişecek ^R^ tuşu yine Koruma olacak savaşlar için böylelikle biraz önlemiş oluruz. Kami ve diger modüllerde değişim olmayacak.

Destekleriniz için teşekkür ederim.

Last edited: Nov 24, 2015
    ÐΛЯKη£S likes this.
  2. Merhaba ,

Daha anlaşılır bir şekilde yazarsanız daha iyi olacaktır. Ayrıca konuya anket eklemeniz de gerekiyor.

İyi forumlar.

3. Bundada cok dusuk bir ihtimalle engelleyebilirsiniz yani %100 ihtimalle onune gecilemez biz kesin sonuç uretmeye calışıyoruz. Ama fikriniz iyi.

4. asalet87

asalet87 User

Uyarı İçin Teşekkürler adminim :D

Ama yinede Engellene bilir Pvp Haritalarında Gemileri seçmek zordur ve petlerini kessek bile gemi boşa dönüp duracak..

Last edited by moderator: Nov 23, 2015
    ÐΛЯKη£S likes this.
  5. Asya

Asya User

Kıyamet Adminim ,nacizane açıklamak isterim. :D Peti etkinleştirdiğimiz zaman açılan listenin en başından itibaren pasif mod , koruma modu ,otomatik toplayıcı ... şeklinde sıralanıyor ya. Her peti açtığımızda bu modüllerin sırası değişsin diyor.

Fakat bu defa şöyle bir kaç sorun var.
    - Peti açıp kapatmazlarsa? ( Bu sırada pet kesilebilir, kar daha az olur o kısım ayrı)
    -Savaş sırasında bu sıraların sürekli yer değiştirmesi sorunu ?
    -Fare kayıt dışındaki uygulamalar ?

6. asalet87

asalet87 User

Bak botçular gemiyi açıp dışarı çıkıyorlar oyunun başında olmuyorlar yani gemiyi yakalayıp kesmek zor ama peti kestiğinde gemi boş dönecek..Bir ihtimal engellenme şansı olmuş olur.

ÐΛЯKη£S likes this.
  7. Pwpde minimapin arka planı siyah yapınca rahatlıkla gemiler seciliyor birazda deneyim gerek tabikide ben en fazla 3 tıklamada yakalıyorum cunku dumduz gidiyorlar yakalamak zor olmuyo yakaladıktan sonra zaten 5-10 sn sonra tp şp yukarıda :)
    Ama fikir gercekten guzel bu getirilsede iyi olur ama %100 bir sekilde onune gecilmez
    Recorder ile belirli aralıklarla pet patlayınca dahi tamir ettirilebiliniyor

8. asalet87

asalet87 User

haklısın şimdi ki botçular yeniden doğup otomatikmen peti etkinleştirip otomatik toplayıcı seçiyor

ÐΛЯKη£S likes this.
  9. Bu senin fikrinde onune gecebilir.
    Ama biz bunları kazımaya calısıyoruz oyun icinden

10. WolfWar

WolfWar User

Ben anladım bu olabilir belki fakat botçular bunada basit bir şekilde çözüm bulur yinede +1

ÐΛЯKη£S likes this.
  11. Bunun cozumu %30'luk şansa bağlı bir durum

WolfWar likes this.
  12. WolfWar

WolfWar User

Neye göre %30 dedin :D

ÐΛЯKη£S likes this.
  13. Aslında %33.3333333 luk bir kişisel şansa baglı bir durum
    Ve bu botçuları pet yakıtı konusunda iyi bir zarar yaratır.

WolfWar likes this.
  14. yada sadece görünmezlik süreli olsa :)

15. Cok aşırı tepki gorur

WolfWar likes this.
  16. WolfWar

WolfWar User

Aynen öyle.

ÐΛЯKη£S likes this.
  17. katılıyorum olmalı bencede

18. SİSTEM

SİSTEM User

Bence çok güzel ve değerli bir düşünce o kadar değişikki bence oyun yapımcıları bunu es geçmemeli fakat ben yakın bir zamanda ban verilmesini dileyenlerdenim ve geçmiştende hatırladığımız gibi hiç bir usulsüzce yapılan işlem bu güne kadar cezasız kalmamıştır ve ben mause içinde er yada geç bir ban geleceğini düşünenlerdenim kimse kimsenin hakkını hiç bir şekilde sömürmemelidir bu sadece oyun genelinde değil nefes aldığımız hayatımız boyunca olmaması gereken bir durumdur kendine ben şuan kar ediyorum bana bişey olmaz olmadı diyen zihniyetlerinde günü geldiğinde onlar ben ne yaptımda oldu demeselerde hakettikleri hayatı aldıklarını er yada geç görmekteyiz ve bu oyun çerçevesindede göreceğiz kullanan bırakın kullanabildiği kadar kullansın.

Olan onlara olacak bize değil ve sayelerinde bizler hakettiğimizi alacağız.

asalet87 likes this.
  19. asalet87

asalet87 User

Arkadaşlar bunu Pars admin görürse almanya ile paylaşabilir tek dilegimiz onun görmesi

20. Bence bu fikrin hicbir yarari olmaz. Bir bilgisayarci olarak bende merak sarmistim bot nasil yaziliyor diye. Kisa bir arastirmadan sonra "DENEME" amacli birseyler yazdigim icin biraz bilgim var. Bunun neden calismayacaginida soyleyeyim.

Botlarda pixel okuma diye birsey var. Yani ekranin herhangi bir yerinde bir pixel degisirse ona gore action yapabiliyorsunuz. Ornegin Pet kesildigi zaman tamir isareti cikar. Yani "Play" tusunun oldugu yerdeki simge degisir (yani pixeller). Ondan sonra bot kolayca bunu farkedip tekrar pet i etkin hale getirip toplama modulunu secebilir. Ayni sekilde bu gemi imha edildigindede gecerli.

Bot un onune gecmenin bir yolu ancak kullanicidan belirli araliklarda "captcha" tarzi bir kod istemek. "2+5" kac yapar gibi. Tabi bunu uygulamakta imkansiz. Dusunsenize savasin tam ortasinda dogrulama mesaji cikiyor.

Daha komplex cozumler var tabi ama hicbirisi kesin cozum olamaz.

Iyi oyunlar.

Thread Status:
Not open for further replies.