Botçulara karşı.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÐΛЯKη£S tarafından 25 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Uygulansınmı?

1. Evet

80,0%
  2. Hayır

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. (22)

(22) User

Şimdiye kadar gördüğüm en iyi öneri. Umarım uygulanır. +1

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  2. Çözümü bilseler uygulamazlar mıydı? :)

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  3. Güncel.

4. GREED

GREED User

Açıkçqsı konu güzel ancak tek eksik captcha kodu ekranın ortasında değil de pet kismında çıksa daha iyi olabilir +1 veriyorum

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  5. Teşekkür ederim.
    Artık pek bir ümidim kalmadı ama ufak bir kıvılcım hepsini körleyebilir dusuncesindeyim hâla.

GREED bunu beğendi.
  6. -1 Diyorum bu oyunda herşeye kod girerse k savaş anıunda savaşırken ani gelen düşmanla kapılşırken pet kod isterse ne olcak petin koduylamı ilgilenelim kami akze atmak içni yoksa savaşlamı ilgilenelim konu geliştirilmeli
    Misal ben sürekli 1-7 de kasılırım o esnada petidme kutu toplar çöpleri toplar falan filan 45 dkka sonunda kopd istiyecek ben onu girerken birde n dğşman geldi onunla savaşacam kod giremedigim iç.nide iptal edip kamikazeyi seçemiycem bunalr yer alması lazım

Son düzenlenen: 6 Aralık 2015
  7. Kodu girene kadar durur bir kosede kod ekranı engellemiyecek.
    Ama kod girilmedigi takdirde petin bir daha gun boyunca oto toplamasını gerceklestiremezsiniz. Diger fonksiyonlar calısır.

8. bakın bu botcular yüzünden elinizden geleni yaptınız ben 1 dkak ihaleye gircem youn atıyor mutfaktan bişe alıp gelcem oyun atıyor yani tekrara baglanmasıda bizim gibi kötü bilgisiyarlarda kolay olmuyor şimdide diyorsunuz ki kod olcak kod bir köşede duracakta savaşte pet bana lazım olcak iyi forumlar

9. bak burada ne yazıyor
    1 ) Oyuna giriş yapıldığından itibaren sistem aktifleşecektir, petinizin 45 dakikalık oto toplama suresi modulu actıgınız andan itibaren sisteme işlemeye başlayacak.
    2 ).Chapta kodu girildiği zaman 45 dakikalık süre sıfırlanır, bir daha oto toplama modülü açıldığı zaman yeniden 45 dakikalık sistem devreye girer.

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  10. bakın bende ne diyorum bir bot yüzünden güzelim oyunu bahfettiniz şimdi botculara karşı alınan tedbirler yüzünden bot kullanmayanlarda etkileniyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Aralık 2015
  11. Konunun kilitlenmesini ve arşive alınmasını istiyorum:confused:

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

:(

13. Merhaba ,

Konu sahibinin isteği ile kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.