botcuları kesmek suçmuş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***_GΣ∏ΣΓΔTOΓ_*** tarafından 9 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Moderator serverimdeki generaller hatta orgenerallerin sürekli botta olup ban yemiyor tamam anladım banlamıyonz standart cevap.Bu botu nerden alıyoruz bende bot kullanmak istiyorm 1 haftada low kapısında 1 milyon uri kasıcam diye hayatım kaymasına gerek yok bottaki generaller zaten kasıyor banda yemiyor banada o botun ismini söyleyin anlamam pek bot işlerinden bende satın alacam bot hem para kazandırırm size ;)

•ƒєянαт• bunu beğendi.
  2. Aksine çok güzel görevlerimi tamamlıyorum üstlerinde :)

asifener1 ve carljhonson15 bunu beğendi.
  3. FATAL

FATAL User

Tekrar diyorum gemiyi 1000 defa keserim bota atmasın. pushing falan olanı kadar saçma bir sistem yok. Herifin rütbe çizgi sen albay gemiyle onu 20 defa kestin diye onunla aynı cezayı al. bazıları da bilerek kestiriyor gemisini...

4. Gecmis olsun,ne kadar kotu son ile bitmis olsada sende kurtuldun :)

5. kardeşim facebook darkorbit gruplarında paylaşıyorlar artık patlayınca harita değişen botlarmı dersin kapı yapan bot mu dersin hepsi var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.