Botla Mücadele

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 17 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba ;

Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunda Botçulardan dolayı haksız rekabet oluşuyor. Bize dokunan kısmı yaratık botuna koyanlar. Sürekli yaratık keserek elde ettikleri uridyumla kapı yapıyor aynı zamanda yaratık kesmeden dolayı rütbe puanı elde ediyorlar. O Uridyumlarla kapı yaptıklarında iyice rütbe puanı elde etmiş oluyorlar.

Örneğin oynadığım serverde 2 - 7 haritasında bottan geçilmiyor. Ama fark ettim ki bunlar kaçma sisteminede sahip. Sıktığınızda belirli bir can azalmasında ( sanırım kendileri ayarlıyor çünkü başkalarında farklı başkalarında farklı ) hemen portala kaçıyolar. Sonra tamir olup devam ediyorlar ama baya süre kaybediyolar. Canı sıkılan ve oyunda yapacak bir şey bulamayanlar, bu şahıslar büyük kristallonlara bota koyduklarında beklesinler krisin canı azken sıksınlar ve adam hem yaratığı kesememiş olacak hemde siz bedavadan bir kris kesmiş olacaksınız =)

Böylece hem onlar daha az kasılmış olacak ve rütbe puanları daha az yükselecek ve sizde bedavadan kasılmış olacaksınız =)

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bu şekilde kasılan oyucuları haritada kısa videosunu çekerek supporta da bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

S-Modum aslında yapıcam ama maalesef şu anda geçici bir bilgisayar kullanıyorum, maalesef elverişli değil yapıcam hepsini yapıcam :D

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.