Kutlama Botlar Bannlandı Mı?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 2 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu gerçek mi yoksa 1 nisan şakası felan mı? Bu eğer ciddiyse efsane oldu demektir. Oyuna çok uzun bir aradan sonra dönebilirim belki :rolleyes:

Eğer BP bu konuda ciddiyse ve oyunu temiz hale getirmek istiyorsa devam etmeleri daha güzel olacak demektir, bundan sonrasında yapılması gereken p2w anlayışını sonlandırmak olacak.

2. Darkorbit tarihindeki en büyük banlama dalgası geçen hafta yapıldı. Tren tutucu ve bot kullanıma yönelik 1. ban ve bug kullanımına yönelik 2. ban olmak üzere 2 dalga 1 hafta boyunca yapıldı. Sonuçta 600- 700 gemi tek serverden ban yediği oldu. Eternal buglu gemilerin %99 şerefleri sıfırlandı. İstisna yok mu var. Ban yemiyen yok mu var. Ama bu da bir şey. Adminlerin ve moderatörlerin dediği bu banların uyarı banları olduğu ve banlamaların devam edeceği. daha başlangıç ve fırtına öncesi sessizlik olduğu.

He bana soracak olursanız bot bitecek mi ? Hayır. Millet hesabı açılır açılmaz bota salladı direk. Ayrıca verilen cezalar sadece rütbe önemseyenlere dokundu şeref 0 lanan gemiler TP leri ile yine sıralamaya girebildiler. Bu sırda sezon bileti bugundan dolayı (daha gemiler açılmadı ) x4 rsb ema iac oil falan her şeyin "0" landığı bilgisi açılan diğer serverlerden geliyor. Darkorbit bir uçurumun kıyısındaydı yaptığı tek şey 1 cm geri gitmek oldu. Sadece artık Tren yok. Sporta giden banlanıyor direk. Pushing chat banı nick banı falan filan ortalık karısık siz siz olun uzak durun hayatınızı heba etmeyin. Bu oyunda dönülmez ben ettim siz etmeyin

dediğimi yapın yaptığımı yapamayın. bunlar şahsi görüşlerimdir.

-UZMAN_ADAM- ve OPTİSYEN bunu beğendi.

3. Hala durum kısmen aynı diyorsunuz. Biraz haritaları gezindim tek bot dahi bulamayınca sevinmiştim. Ancak bot bitse bile pay to win anlayışı pek bitmeyecek gibi.

Oyuna çok fazla şey gelmiş bunların hangisi ne işe yarıyor neye yarıyor belli bile değil. Silahlar çok karışık. Neden bir sürü LF-4 seçeneği var anlamıyorum bu LF-4 seçeneklerine bari en azından farklı özellikler eklenebilirdi. Geliştirmeler eskiye nazaran aşırı zamlanmış.

Oyuna çok fazla alternatif yol seçeneği sunulmuş gibi ama çok fazla zorlayıcı etmen var.

OPTİSYEN bunu beğendi.
  4. Dostum bu oyunda pay to win p2w diye bir şey yok. Bunların dükkandan sattığı şeye para verenlerin ya parası çoktur yada iqsu azdır. Adam sana 50 tl 5k rsb falan veriyor yani yada sayborg satıyor bu oyunda sayborg falan kalmadı birleştirden 15k rsb çekiyorsun rhat rahat. Bu oyunda para harcanacak tek şey vip ve indirim bu da diğer oyunculara karşı bir üstünlük sağlatmaz.

5. Oyun içeriğine bakacak olursanız yine bana göre çok iyi içerikler var oyunda. Oyunda o farklı LF4 ve gemi seçenekleri dorit tasarımları falan filan grup ve tekli savaşlarda farklı farklı stratejiler yapabilirsiniz. Çok akıllıca oynanabilir ve zevki çıkar ancak gel gelelimki duducu denen bir olay var ve bu şaheser (şaheser diyorum çünkü yapıcısına milyonlar kazandırdı ve dark yazılım ekibi tarafından oyun motoru değişmediği sürece fixlenmesi imkansız - yazılımcıyım-) yüzünden artık o taktik gemilerinin hiç biri ama hiç biri oynanamıyor. Ne berserker ne keres ne distrbitor falan filan hic bir gemiyi oynayamıyorsunuz. Oyunda oynanabilecek sadece plus gemiler var onlarındn 2-3 tanesi. Bot kullamıyorsan sadece 3 tane gemiyi adam gibi oynarsın.

6. O dediğiniz mevzu yıllardır var olan bir durum. 2009'dan beri var. Sebebi flash player'ın kendi doğasında olan bir olay. Olay şu karşıda ki gemi senin haritada hangi dizi elemanında olduğunu görüyor ona göre tıklamayı ayarlıyor. Gayet basit. Flash player tabanlı oyunlarda genelde bu tip şeyler çok sıktır.

7. Zamlılık konusunda artık oyun daha çok kaynağa daha kolay ulaşmanızı sağlıyor evet eskiye göre iyileşme var. He iyileşme olması iyi olduğunamı denk geliyor hayır. Darkorbit sizi hala hesabınızı geliştirmek için bu oyunu akla hayale mantığa sığmayacak şekilde saatlerde günlerce aylarca hatta senelerce oynamanıza zorluyor. Hatta öyle görevler hala aynı ki tuvalete gitmeden oynamanız lazım

8. OPTİSYEN

OPTİSYEN User

Botlara dokunulmadı henüz. Tren yapan gemiler ve bug yapan gemiler banlandı. Açıklamalara göre geçmişe dönük bugları yapanlarda tespit edilip banlanacakmış. Temizlik başladı yani fakat benim düşünceme göre bottan dolayı banlama en son sıralarda olur.

Yıllarca para ödediğim tek şey vip indirim ve bazen katlayıcı oldu. Bunlar erişilemez şeyler ve fiyatlarda değiller. Pay to win benzetmenizi saçma buluyorum. Parayı bastırarak diğer oyuncuların çok önüne geçeceğiniz bir durum varsa örnek olarak yazabilir misiniz?

Bütün lazer çeşitlerini bilmenize gerek yok. Sadece Promethus lazerleri alsanız yetiyor. Diğerleri tarihi eser ve kafa karışıklığından başka bir şey değil.

9. Para mevzusu şu oil mevzusunda ve diğer değerli montaj malzemelerinde geçerli. Bunları elde etmek baya zor gibi.

10. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Banlamalar devam etmektedir ve edeceklerde.

Şirketin para anlayışına gelirsek eğer, her şirketin kurulum amacı para kazanmaktır. Bu gündelik hayatta gördüğünüz vakıflarda olsa, köklü şirketlerde olsa veya kurumlarda olsa aynı mantık olarak ilerler. Geçmiş zamanda kurulan devletlerin bile büyük bir kısmının genişleme arzusunun sebebi çok toprak yönetmekten ziyade daha fazla gelir kaynakları ve vergi elde etmektir.

Gelelim DO için, burasıda bir eğlence kuruluşu ve gelir elde etmeyi amaçlayan şirkettir. Haliyle bu anlayıştan hiçbir zaman hiçbir şirket vazgeçemez. Çalışanların maaşları, aylık demirbaş giderleri vs. derken.

Türkiye Takımı!

Progamer113 bunu beğendi.

11. Elbette oyunun para kazanması gerekiyor. Ancak bunu güç sürüntüsü yaparak (oyuna aşırı güçlü bir şey getirip eski olan karakter, donanım vs gibi öğeleri kullanışsız hale getirerek) yapmamaları gerekiyor. Oyuncunun oyundan bıkmaması gerekiyor ki şirket kazancını devam ettirebilsin ve mümkünse tek başına oynayan oyunculardan klanla oynayan oyunculara kadar bunu düşünmesi gerekiyor. Herkes klanla oynamak zorunda değil veya herkes grupla oynamak zorunda değil veya herkes Goliath vs kullanmak zorunda değil. Mesela ben Aegis kullanmak istiyorum ancak oyunda gelen güncellemeler nedeniyle şu an yeni gemilerle başa çıkamıyor veya başka bir oyuncu lightining kullanmak isteyecek. Sürekli tasarım çıkarmak yerine mevcut olan gemilere dengeleme getirilmeli.

-UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  12. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Kesinlikle doğru diyorsunuz. Eğer yenilik ve dengel değişikliği gelecekse kullanıcılar bunu yüzlerce lira ile dengelememesi gerekiyor ama buradaki iki temel faktör var maalesef.

Birincisi, kur farkı ülkemizdeki bu diğer para birimleri için çerez parası gibi kalırken bizler için ciddi fiyatları bulmaktadır. İkincisi ise, oyunlarda yeni gelişen satış anlayışı. Çok yenilik çok fazla yatırılması gereken para politikası. Ne yazık ki hemen hemen güncel online tabanlı tüm oyunlarda bu anlayış yaygınlaşmaya başladı..

Türkiye Takımı!

13. Bence darkorbitin fiyat ve içerik politikasıda yanlış. 3k diametrionu 300 TL ye verse emin olun işte o zaman pay to win p2w olurdu ve herkesde alırdı. Darkorbit kar ederdi. Ama fakire sadaka verir gibi 10 tane oili 50 tl ye filan satıyor :D

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş