Öneri Botlar gitmiyorsa o zaman durumu lehimize çevirelim

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve kkejer34 tarafından 16 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kkejer34

kkejer34 User

Evet arkadaşlar size bir önerim var. Ben de fazlaca botlardan rahatsız oluyorum ancak halen kesin bir çözüm üretilemedi maalesef. Bu durumu şimdi lehimize çevirelim. Malumunuz eir kasacağız o yüzden de karantina en iyi yol, karantina için de cpu lazım, cpu için de 30 parça lazım, 30 parça için adı G ile başlayan yaratığı kesmek lazım, adı G ile başlayan yaratığı kesmek için, pembe talon kesmek lazım. Şimdi burada bu botlar pembe talon kesiyorlar ve ortaya adı G ile başlayan yastık çıkıyor. Bazen 1, bezen 2, bazen 3. Gelelim sonuca: adı G ile başlayan yaratıklar çıkınca hemen botun aldığı dışındakileri lazerle sıkarak alıyoruz ve sırayla kesiyoruz. İşte bu kadar :)

akifbingo ve ŞahFD bunu beğendi.
  2. akifbingo

akifbingo User

Reisim onu uyguluyorum zaten xd bazı botlar cimri x1 x2 sıkıyor bazıları x4 sıkıyor onların etrafında dolanıyorum

kkejer34 bunu beğendi.
  3. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba arkadaşlar,

Fikirleriniz gerçekten çok güzel :) Zeki insanın hali başkadır.
    Botlardan kurtulmak istediğinizin farkındayız. Bir DO ekibi üyesi olarak Bot konusunda sizlerden daha çok rahatsız olduğumuzu Herzaman ama her zaman raporlarımızda yer verdiğimizi ve vermeye devam edeceğimizi bilmenizi isterim. Kesin olmamak ile beraber sadece düşünce/tahmin Darkorbit indirilebilinir olduğu zaman .exe gibi botlardan tamamen kurtulacağımıza inanıyorum ve yakında oyuncu terimi ile " Tarama " işlemi yapılacağını tahmin ediyorum. Dilerseniz Sizler gibi değerli arkadaşlarımızın Güncelleme ve Fikir Havuzunda Botlar hakkında paylaştıkları fikirlerini destekleyebilirsiniz. Aklınıza takılan bir soru olması durumunda sizlere yardımcı olmaktan sevinç duyarım.

İyi forumlar.

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Tarama yöntemleri geliştirildiğinde veritabanı üzerinde yapılacak taramalar ile sadece o an değil, geçmişe dönük bot kullanan kişilerde ceza alması sağlanacaktır. İsteklerinizi, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi iletip konuyla ilgili en kısa zamanda somut adımlar atıldığını görmeyi umuyoruz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2019
    Ataaa, ŞahFD ve .Paradoks. bunu beğendi.
  5. bot kulanmıyorum ama yanlış degilsem bot kulanmayı bıraktıktan sonra ceza yemiyorsunuz diye biliyorum
    bot ile yakalanırsan ban yersin fln ?

6. Öyle değil işte.

7. akifbingo

akifbingo User

Reis bıraktıysan boş yapma git ben bu çardan başka bir çar oynamadım do ya başladığımdan beri ve kuranada el basarım bot kullanmadım hiçbir zaman yeniden başlayalı 3 ay oldu botmuş pusingmiş artık umrumda değil eğlenip sıkıldığım yerde çıkıyorum oyundan

ŞahFD bunu beğendi.
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Taramalar geçmişe yönellikte yapılabilir. Bu durumda tespit edilen bot kullanıcılarına ceza uygulanır.

İyi forumlar.

9. Evet, o küçük mor npcler'i hep çalarım :p