Destek Botlar Hakkında(Bu biraz değişik)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ölüm-MeleğiDEV tarafından 14 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhabalar ben abd doğu 2 serveri oyuncusuyum serverimizde 3 5 kişi eski botlar gibi canavar kesiyor,kutu topluyor,düşman sıktığında kaçıyor,patladığında tamir olup geri dönüyor ve bunların arasından biri var ki günde ort 100 milyon tp ve 20-25 k rütbe puanı kasıyor şimdi diyeceğim şu ki ben bu adamı tam 3 kere videoya aldım ve arkadaşlarımla beraber hem TR Support adminlerine Hemde Yabancı Support adminlerine attık ve gelen cevap biz bot taramaları yapıyor bir durum varsa gereken cezaları alırlar şimdi sizler diyorsunuzki botla ilgili kanıtınız varsa supporta atın onlar gereken cezayı verir ee ? Biz defalarca attık adamın bot kullandığı %100 belli bunu anlamamak için bir insanın oyun hakkında 0 bilgiye sahip olması gerek yani ben daha nedeyim?Yazık günah şuan kurmay albayım adam tümgeneral be deli gibi para yatırıp saatlerce pc başında dururken o adam oturur koltuğuna açık tutar pcyi nasıl olsa bot kasıyor bu ne şimdi ya?Hani nerde adaletiniz nerde supportun yaptığı görevler birini bir fotoğraf için banlarsınız ama bot kullanan birini defalarca videoya almamıza rağmen banlamazsınız gerçekten anlamıyorum sizi yazık ya şimdi bunun üzerine hemen konuyuda kitlersiniz cevabınızda aynen şu olur.

Biz forum üzerinden birşey yapamayız sorunu kanıtlarla birlikte supporta atın lütfen..

Teşekkürlerrrr

lamalalalala ve -_AslaPesEtme_- bunu beğendi.
  2. kardeşim bende tr1 de 3 tane video attım hem aynı mesaj otomatik mesaj atıyorlar sen boşuna uğraşma ben bıraktım sende DO ilgisizliğinden bırakırsın

3. adalet..

adalet.. User

Kusura bakmayın bende o serverda oynuyorum ve rutbem tüm general biz o kadar para yatıralım pc basında oturalım sandalyeye yapısalım adam gelsin 2 tıklama ile gunde 30k rp kassın adalet cidden nerde ? biz nefes alsak banlıyorsunuz adamlar göstere göstere bot kullanıyor sesiniz cıkmıyor ? bot kullanmak illegal yontem degilse tüm darkorbit oyuncalarına soyleyinde bilelim . bu videolarda bir admin bot olmadııgnı anlamaması için iradesinin olmaması lazım ve ne yazıkkki oyle gösteriyorki biz emegimizle birseyler yapaalım bazıları illegal yolla hem rp hem uri toplasın biz x3 gelince uri cekmek için belkide nasıl zorluklarla para kazanırken bu videodaki ve daha bircok kişi illegal yolla kapatılmıyorsa diyecek laf yok sadece yazıklar olsun DO ekibi .

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu videodaki durumu TR supportundan destek alamazsınız. Nedeni ise zaten yabancı serverde oynuyorsunuz ve oranın kendisine ait support takımı var desteği onlardan almalısınız. Bu tür bot kullananların tesbiti sitem tarafından yapılıyor yakalandığında cezasını alacaktır mutlaka.

Dediğiniz gibi forum üzerinde teknik konulara çözüm bulamıyoruz. Bu support ekiplerinin işidir. Bizler bu durumları rapor edip üst birimlere üyelerin durumunu yansıtıyoruz. Almanya dahil.

İyi Forumlar.

5. adalet..

adalet.. User

admin merak etmeyin biz bulundugumuz support ekibinede yolladık ama dedikleri klasik bir cevap sistemi bıraksınlarda şu videoları az izlesinler adam mause recorder kullandığı için botta oldugu tespit edilemiyor . Nasıl 4-x haritalarındaki kutu botcularını tespit edemiyorsunuz bunda da aynı olay . siz tespit edemiyorsunuzda biz ettik sizinde üzerine düşen görevi yapmanızı istiyoruz kimse ekstra birşey istemiyor.adam ben tum general rutbesini aldı adalet mi bu sizce? yaratık keserek 30k rp kasıyor ustune o urilerle kapı derken hem tp rp herseyi cok fena sekilde ve emek harcamadan yapıyor . zorumuza giden noktada bu biz uri kasmak için yuzlerce saat PC basında oturalım adam 24 saat 1 tıklama ile oyunda kalsın size soruyorum bu videolar ne sizce bot degilmi taramayı bı yana bırakın klasık cevap vermeyin bot evet ama banlanmıyor diyorsunuz ve ben de size kusura bakmayın ADALET nerde diye sormak zorundayım ? açıklarsanız sevinirim. kolay gelsin.

6. Benim anlamadığım olay sen şuan moderatörden ne bekliyorsun.Mesela sizin servera girip adama banmı atsın.Yetkisi olmadığı kısımlarda seni supporta yönlendirmekten başka ne yapabilir?

7. valla bende aynı adamı 2 kere video aldım supporta attım gerekli işlem yapılcak dedi adam kutu topluyor kamusunu bozuyom kamu takıyo petini kesiyom onarıyor bu bot yanı mause programı kesinlikle değil ama sonuc alamadım 2 hafta gecti adamda hercül yoktu ful hercül oldu yazıklar olsun böyle ekibe böyle adminlere bi işe yaramıyolar sadece formu düzenlerler supportta sadece tanıdklarının carını acar bugları acıkları tanıdıklarına söyler tslerinde bulunur cok görüyoz tr5 severinde adminleri klan tslerinde baska serverden acık getiriyolar yani botcuların işine geliyor emekle yapan muhakkak kaybeder oyun para ve hile oynu olmus.
    Yazıklar olsun.

8. Dostum düşman şirketten 2 tane arkadaşını çağırıcaksın, bütün gün çatır çatır kesiceksiniz irisleri patlayana kadar, hep aynı kişi kesmesin ki pushing yazmasın, irisleri tamir ettirme şeysi varsa çok yapacak bir şeyin kalmıyor, sv deki diğer kişilere de attır videoları supporta, belki daha faydalı olur

9. Merhaba ,

Arkadaşar bu tür illegal kullanımları rapor olarak zaten iletiyoruz. Fakat forum üzerinden video ekleseniz de bir şey yapamıyoruz. Sonuçta burası bir forum ve bizlerin yetkileri forumla sınırlıdır. Bu tür konular için kanıtınız varsa support'a iletmeniz gerekiyor yapılabilecek bir şey varsa ancak support yardımcı olabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.