Geri bildirim Botlar vb. illegal programlar ve haksızlıklar hakkında

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Mehmet_Can tarafından 8 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mehmet_Can

Mehmet_Can User

Artık bot hile kullanlar canımıza tak etti.
    Bir çok oyun hile/hilecilere karşı resmen savaş açtı.
    Hesabı yıllarca askıya alınan oyuncular var isim vermek yasak olmasa verirdim.
    şu konuya artık bir çözüm bulun.
    Haritalarda yaratık kesemiyoruz veya bulamıyoruz.
    süreli görevler işkence haline geldi.
    artık ciddi anlamda bir temizlik şart.
    adamlar düşman oyunculara tıklama hilesi bile getirmiş.
    botlar kapı yapıyor paladium topluyor yaratık kesiyor düşmana tıklıyor kutu topluyor.
    oyun resmen bot hile ve klan oyununa döndü.
    emeğim ile oynamaya çalışıyorum yardım edende yok.
    bu işin sonu nereye varacak.
    bu kadar admin ne alemde ?
    canımıza tak etti anlayın artık.

2. eto125

eto125 User

Lütfen en yetkili Admin sıfatıyla tanıdığımız Artemis Hanımefendi mesajla ilgilensin.Diğer Adminler dokunmazsa sevinirim.
    Eskilerin bir tabiri vardır,Tüfek icad oldu mertlik bozuldu diye. Darkorbiti yıllardır oynarım,eski zamanınıda bilirim şu andaki rezil halinede şahitlik ediyorum.Eskiden savaşlar adil düşmanlar mertti, Chatte küfürleşmeler yok denecek kadar az ve küfreden üyeyi klanından ihraç eden asil klan başkanları vardı,Şirket savaşları yaşanır başka şirketten gemiler klanlara alınmaz ve başka şirket gemisini klanına alan başkanlar kınanır o klana savaşlar açılır ve şirket savaşı olarak devam etmesi sağlanırdı.Sonradan teamüller ortadan kalktı,her klan her şirketten üye almaya başladı ve bir şekilde şirket savaşları klan savaşlarına dönüştü,tabi savaş dediysek savaşların rengide değişti,mertçe savaşların yerini namertlikler aldı,klansız gemiler türedi,pushing gemileri yapıldı,adam citadel aldığı rütbesiz yada eksi şerefli gemileri tamir rorbotu bile takmadan savaşlara getirmeye savaşın ortasında ateş çek yaptırmaya yada petler açık ve koruma modundaysa roket atarak kendini defalarca kestirip sonrada suporta bu adam beni keserek pushing yaptı yalanıyla başvurup mertçe savaşamadığı düşmanını sistem tarafından banlatarak namussuzca kazanç elde etme yöntemleri geliştirdi. Suportta seyire bakıp he bu adam bunu defalarca kesmiş diyerek olayın aslını astarını öğrenmeden yukarıda yazdığım namertliği göz önüne almadan gemileri banlamaya başladı.Savaş oyununda gemi kesmenin yaptırımımı olur.Namussuzca tuzaklar kurulurken emekler zayi edilirken uyuyan yönetimler ne zaman uyanacak ve bu *** karşı bir önlem alacak? Şerefiyle emeğiyle parasıyla oyunu oynayan insanları bu *** yem etmeye devammı edeceksiniz?Gemi görevlerini kaldırın,kesilen gemiden tp şp de gelmesin, pushing diye bir olayda ortadan otomatikmen kalkar.Bizde bu *** güruha gerekli dersi haritalarda veririz.Sizler bu *** safında durdukça namuslu oyuncular birer birer oyun sahnesinden çekilmek zorunda kalacak.Eşit olmak başka şey adil olmak başka şeydir.Eşit davranıyoruz derken adaleti katlediyorsunuz.Bu gidişe ne zaman dur diyeceksiniz? Yada diyecekmisiniz? Dediğim gibi biz tp-şp sinde yada görevinde değiliz.Gerekirse tüm gemi görevleri iptal edilsin.Ama bu meydan bu *** kalmasın.Ya adam gibi savaşmayı öğrensin yada *** yapacakları başka mecralara defolup gitmeleri sağlansın.Umarım derdimizi anlatabilmişimdir.Bundan sonrası sizin Almanyaya yazacağınız taleplere bağlı.İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.

NOT: 10 defa kesilen gemiden hiç bir ödül vermeyin pushing ortadan kalksın. Bu sizin elinizde bizim değil. Artemis hanımefendi çok yoğun demişsiniz bu bir problem değilmidir ? 2008 deki online onucu sayısı ile, şu anki botçular la bile o sayıyı sağlayamıyorsunuz. (Almanya'ya da mail atılacaktır.)

3. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

bu duruma yapcak bişey malesef yook haritalar botculardan gecilmiyor penbe talon kesince içindek ufakları anında calan botcular kaynıyor
    puşink sistemi sacma adam takmış kafayı bana hangi haritaya gitsem peşimden ayrılmıyor 1 cubi kesiyorum dier haritaya kaçıyorum 3 haritayı taaf ettim resmen ve adamı 7 defa kestigim için oyundan cıkış aldım şuan saat 11:30 ve akşam 24:00 olana kadar oyuna girmicem yada girip kapıdan başka bişey yapamıcam :(

4. sadece yazdıklarımı tekrar etmek için yazıcam , pushing edilen şikayetlerde tüm hesaplar işlem görsün 2 hesabın da kullandığı tüm hesaplar ıp den bakılsın general gemi görev yapamıyor cubi , invoke uber talon v.s kasamıyor diye yan hesabı ile gelip pushing yapmasın . biri fotoraf atmış forumda admin kilitledi diye yazamadım yorum lewel düşük gemi - şerefde kendi şirketine sıkıyor yine kendi şirketi kesmesine yardım ediyor sonra mail atıp şikayet ve pushing neden ? kendi şirketi defalarca kesti - şeref yedi rütbe düştü gemi kesme saysına - puan aldı ama pushing oldu . etkinlikde yaratık keserken varsa sıkıntısı klandan çağır yada aç kendi yan hesabını lewelsiz gemi ile o sıksın sen peşine kes o roket atsın sen kes pushing olsun . bu düzen değişmeli bunları merkeze iletip açıklamalılar.IP bakılsın bakalım kimler kimleri banlatma sevdasında geziyor hangi genaraller yıldızlı gemiler . kurallarda vardı sanırım oyun huzurunu oynanabilirliğini bozma oyun açığından faydalama yasaktır . bu pushing suistimali bunların hepsini fazlası ile kapsıyor .

5. Katılıyorum. Bir düzeltme yapayım zaten 10 kereden fazla kesilen biri herhangi bir ödül vermiyor.

Bir fikirim var belki droit tamir cpu ları oyundan kaldırılırsa botların sayısı azalabilir.

6. Mehmet_Can

Mehmet_Can User

sayın adminle durum öylesine vahim ki vallahi billahi günlük görevlerimi bile yapamaz oldum artık anlayın anlayın artık

7. FANTOMARI

FANTOMARI User

ben bildim bileli bu oyunda hileciler kazandı.Halada kazanmaya devam ediyorlar..

8. Regulus

Regulus Guest

Merhabalar,

Botların durumları hakkındaki her mesaj ve durumun raporlari iletilmiş durumda. Gerekenin yapılacağını umuyorum. Fikrinize katılıyorum ciddi anlamda bir temizlik şart ve bu temizliğin en kısa sürede getirilmesini umuyoruz. Pushing sistemi hakkındaki geri bildirimlerinizi de eklemiş bulunmaktayım. Gereken düzenlemeleri yapmaları için hassasiyetle belirttim. Bahsetmiş olduğunuz durumların rapor durumunda tutulması için ve gereken cevabın verildiği için kilitlenmesi uygun görülmüştür.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.