Destek Botlar ve banlamalar hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve büyüyüncegoliatholcam tarafından 8 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamlar oyuna geri dönmeyi düşünüyorum forumda gördüğüm kadarıyla botlara ceza kesilmiş 1 hafta ban ve şeref silinmesi suan elimde pc olmadığı için maplere bakamıyorum botlar aktif mi haritalarda hala?

2. smoonrise

smoonrise User

Hazır bot konusu ile alakalı konu açılmış iken ; bot banlamaları neden durdu ? 1. seviye banlamadan sonra bir daha banlama verilmesi ve aynı şekilde bug banlamalarıda durdu ? 10 küsür bug var bilinen , bilinmeyenler için yorum yapamayız ama bilinenler için özellikle yçtube videoları düşen semprom , cromium , geliştirme v.s gibi buglar için ceza gelmesi bug cezalarıda uzun zamandır gelmiyor sadece oyuncuları susturmak için mi birkaç tane aşama ceza verildi devamı neden gelmedi bot - bug banlamalarının TR ekibi yetkilileri bu konuda oyuncuların isteklerini değerlendirip merkeze bir bildirmesi lazım hala bot kullanan be bugdan ceza almayan bo3 elden eden ve açık ile yine pro lazerı ve bo3 leri geliştirip oyuna devam edenler var . ( GG bug için banlanan hesaplara ŞP silme uygulanmadı eşitleme yapılması lazım diğer bug banlamaları gibi )

NoName45_ bunu beğendi.
  3. Aga o chromin bugunda varya millet uçtu uçtu.Abartmıyorum 180k kasan bile duydum ama sonra ne oldu ne bitti hiçbir fikrim yok.

4. Miralay000

Miralay000 User

Adamın biri chatte bot kullandığını itiraf etti globalde yazdı birde hala devam ediyor otoda herif banlanmadı.

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Oyunda botlara ban cezası gelmiştir fakat bot kullanımı devam etmektedir. Fakat belirtmek isterim ki yapılan banlamalar ilk dalga olarak belirtilmiş ve devamının geleceği söylenmiştir. Bu sebeple en yakın zamanda diğer bot kullanan oyuncuların da hesaplarına gerekli cezai işlem yapılacaktır.

İyi forumlar.

6. smoonrise

smoonrise User

bot banlamaları kadar bug banlamalarının da devamını bekliyoruz daha birçok bug için banlama yapması lazım merkezin ilk banlama içinde ŞP puanları silinmedi onlarında silinmesi lazım eğer merkez bu konuda sizin raporlarınızı kabul ediyor ise lütfen ekleyiniz . Buglarda botlar kadar önemli banlanması buglar sayesinde yapılanların bazıları botlar sayesinde yapılanlardan daha önemli materyaller buna biraz önem gösterirseniz raporlarınız da seviniriz .

7. Zan-zun

Zan-zun User

oyunda bot cezasi felan gelmedi yalan tr1 tr5 adamlar bot kulana kulana ilk 50 ilk 3 geldi hikayaye bot ceza felan yok
    bug yapanlarin serefini sildiler dayanamadilar 4 gun sonra geri verdiler bann atacak yonetim yok
    hadi bann attiniz tr1 tr5 de bann olsa siralama da degisilik olur atilarsa bile yine secme yapmislardir

vip indirim katlayici sata bilmek icin botlara izin verdiler
    siralama oyuncularida biliyor bann yese 4 gun sonra yanlislik oldu diye geri seref yuklerler

bunlara en ufak guvencim yok sizde guvenmeyin karisimizdaki yonetim kasaya giren paraya bakiyor haritalar umrunda degil

2ci dalgada olsa siralamadaki oyunculara birsey olmaz kolay gelsin

8. yok kardeşim ne botu millet korkudan botmu kullanabiliyor binlercesini banladılar haritalar 24 saat emeğiyle kasılan oyuncularla dolu.

9. herkese cevapları için teşekkür ederim, bu oyunu senelerdir takip ediyorum/oynuyorum çoğunlukla ara ara bırakarak son zamanlarda botlar buglar aşırı derecede normalin üstüne çıktığı, artık haritalarda bir insanın kontrol ettiği gemi kalmadığı kalanlarında bir kısmının oto tutma kamufle görme vb. hilelere oynadığı için bırakmıştım arada foruma girip takip ediyordum şans eseri bot banlamasını gördüm ve şaşırdım sonrada ümitlendim ama malesefki pekde ümitlenecek birşey yokmuş sanırım herkese tekrar teşekkürler kilitlenebilir.

10. sayın modum adamlar 7/24 hades hiç çıkmıyorlar günlük aylık oyundakı saat çizelge bakın rapor edin bi insan 7/24 hades dönmez .
    1 hafta 4 - 5 milyon rütbe puanı kasıyorlar akıl işi değil 2 ci ban dalgasında şeref inşallah silinir ne bileyim rapor edin. size zahmet sayın modum oyundakı hesap saatini inceleme alının rapor ediniz.

11. adadadad

adadadad User

walla benim gördüğüm kadar sıralamada kıpırdama var sıralamam cok ileriye gitti demek oluyorki kardeşim millet ban yemiş

12. Sadece bot banlamaları etki etmez sıralamaya, pushingden ban yiyen kişiler olmuş olabilir, pushingden ban yiyen kişiler sıralamada geriye gittiği için senin sıralaman yükselir.

13. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Bütün incelemeler devam etmektedir ve bot-bug kullanan oyuncular tespit edilmektedir. Banlamalar da devam etmektedir fakat toplu bir şekilde olmamaktadır. Gereken tüm oyuncular en yakın sürede cezalarını alacaklardır.
    Belirttiğim gibi bot banlamaları devam etmektedir. Yakın sürede tamamen çözülecektir. Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

smoonrise bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.