Botlar ve bir kaç konu hakkında öneri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _P_Ө_ᄂ_Λ_Ƭ_ tarafından 1 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. brezilya sunucusunda oynuyorum ve adam akıllı 3-5 tane oyuncu yok bot kullanmadan oynayan aklıma şöyle bir kaç fikir geldi:
    1-her sene sıralama sıfırlansa sıralamadaki ilk 3 kişi veya 1. kişi oyunda ki yetkili konumuna çıksa yetkiliden kastım oyundaki botları videoya alıp o videoları gerekli yerlere iletse ilk onun videolarına öncelik verip incelenirse bir nebze botlar azalacaktır eminim

2- sıralama sıfırlamayı bazı oyuncular kabul etmeyecektir belki sıralama sıfırlanmadı diyelim sıralamasını koruyan 1. veya ilk 3 kişiyle iletişime geçilse botları videoya çekip bize bildirseniz tarzı iletişime geçtiğiniz kişi botları denetlerken siz onun yolladığı videoları denetlersiniz daha kolay olabilir en azından sürekli bir kaç kişinin yaptığı spamlardan kurtulursunuz süreç daha hızlı ilerleyebilir.

3- oyun içi bir takım oluşturabilirsiniz bu arkadaşlar videoya çekip size bildirebilir üstte belirttiğim olayda onları yapanlara ödül verilebilirdi oyun içi her başarılı videoya karşılık yada burada dediğim gibi oyun içi sizler kendi içinde bir takım oluşturup 3-5 kişilik her haritayı dolaşsanız videoya alsanız daha mantıklı olabilir 1,2 de dediğim olursa oyuncular her sıfırlanmadan sonra daha gayretli oyuna başlayabilir yatırımları da artabilir tahminimce

belki daha iyi fikirler gelebilir aklınıza onlara da açığım bu konu altında konuşalım diğer bir konuya gelirsek kasılırken diğer şirketler kendi şirketinin adamıyla birleşip sana sıkıyor buna da şöyle bir şey getirilse bir oyuncu paneli olsa oyunculara oy verilse (en az +6 aydır oyunu oynayanlar) (-) oy alan oyuncuların şirketi değiştirilse atıyorum bin kişi (-) oy atmış olsun o kişinin puanı düşürülüp şirketi değiştirilebilir devam ederse hesaba geçici yasaklama caydırıcı bir etken olabilir benim tahminimce.

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle önerileriniz için teşekkürlerimi sunuyorum.

Lakin madde madde cevap vermek isterim.

1- İlgili isteğiniz her zaman şu sorunlara sebep olacaktır. Kendi arkadaşlarını kayırıyor başkalarının sürekli çıkarlarını arıyor gibisinden sorunlara sebep olacaktır. Bu yüzden böyle bir şey olması pek hoş olmayacaktır. Ayrıca sıralama oyuncularının böyle bir konuya zaman ayıracaklarını zannetmiyorum.

2 ve 3 için Bu sistem içinde merkez ekip daha kapsamlı bir bot taraması sistemi vardır lakin merkez ekip sebebi bilinmeyen bir olay yüzünden bot banlaması yapmamaktadır.

Maalesef ki konunuz hoş lakin olması pek mümkün olmayan fikirlerdir, Fikirlerinize saygı duyuyorum.

Botlar gerçekten oyun içerisinden bir sorun lakin bu banlama işlemlerini Dünya takımları değil(EN, FR, TR, BR ve bunun gibi takımlar) merkez ekip yapmaktadır.

Gerekli cevaplar verildiğinden ve konunun olması mümkün olmadığından dolayı kilitlenip arşive kaldırılması uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.