Botlar ve geçmişteki buglar.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Lilişan tarafından 19 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lilişan

Lilişan User

1-Merhaba arkadaşlar. Önceden var olan botlara işlemlerin yapıldığını onlarca hesabın kapatıldığını veya ekipmanlarının alındığını biliyorum. Peki geçmişte var olan buglar ve bugu tekrarlayanlar için birşeyler yapıldımı? Örneğin seprom buguyla milyar lazer beslemesi yapmışlar. Bunu nerden biliyorum ? teamspeakta konuşulurken defalarca duydum. Belki doğru belki yanlış böyle bir bugdan yararlanıldığını düşünerek soruyorum seprom bugu veya herhangibi bi bug kullananlara cezai işlem uygulandımı ? Seprom bugu kullananların beslemeleri geri alındı vb yapıdıysa yapılan işlemlerle birlikte yazarmısınız. Ben arge sıfırladım 2 haftadır seprom bekliyorum argeleri düzenlemek için. Bir yandan da bu bugun var olduğunu duyunca kendimi yenik gibi hissediyorum.Cevaplarınız için teşekkür ederim.

2- Pvp haritalarında kamuflaj oto toplama ve *********** programı ile bot kullananımı var ve gün sonunda hiçbir emek sarfetmeden elde ettikleri uridum miktarı 1-200.000 aralığında.Galaxsi gatesleri biriktirip kapı açmaları ve açtıkları kapılar ile tp şeref ve yine uridyum elde ediyor olmaları benim zoruma gidiyor. Bu botu kullananların yakalayabilirsem petlerini ve gemilerini kesiyorum en azından o gün aksasın diye ama takdir edersinizki ben admin değilim sadace bir oyuncuyum ve bot.bug.hile adına her ne derseniz kullanılan programların inaktif konuma getirilmesini,kullananların tesbitini ve cezalandırılmasını istiyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2015
  2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

bu sadece sizin isteğiniz değil tüm Darkobit Takımın isteği. Bu yolda çalışmalarımız artarak devam edecek ve etmekte.

Biz her hafta Oyuncularin yazdı Şikayetleri Rapor ederek gerkli yere bildiriyoruz.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.