BOTLAR.

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ρøωεR●●øŦ●●†uRκι$h, Aug 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba darkorbit çalışanları. 4-1de kutu kasarak gemimi düzene sokmaya çalışıyorum ama bu bot kullananlar varken pek mümkün olmuyor. Adamlar petini açıyomus oto yağmaya alıyomus saatlerce dolanarak petler önümüzden alıyor. Ekardeş bu kul hakkı değilmi? Tsde konusurlarken duydum. ********* bişiymiş adı unuttum . Lütfen buna dur diyin. Teşekkürler Kolay gelsin.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::cool::(

2. Merhaba ,

İlk olarak oyunda haksız kazanç elde etmeye yarayan illegal programların hepsi yasaktır. Oyuna dışardan müdahale eden programlarda yasaktır. Tarama sistemi tarafından belirlenen hesaplar belli aralıklarla toplu olarak gereken cezaları alıyorlar. Ayrıca şayet en az 5 dakikalık net olarak belli olacak şekilde video çekebilirseniz gerekli bilgilerinizle support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Nasıl yani? siz o programın kimlerde oldugunu hangi pclerde yüklü oldugunu öğrene biliyormusunuz anlamadım? Öyle bişi varsa iyi bişi gerçektenn. sizin içinde kolay .

4. Merhaba ,

İlk olarak zaten bizler oyuna müdahale edemiyoruz. Görevimiz forumla sınırlı fakat bildirilmesi gerekenleri raporlayıp merkeze yolluyoruz.

Ayrıca tarama sistemi var ve sürekli olarak çalışıyor. Fakat tespit ettiği an işlem yapmıyor. Belli aralıklarla bütün darkorbit server'larını kapsayacak şekilde tespit edilen hesaplar toplu olarak gereken cezaları alıyor.

İyi forumlar.

5. Hmm Bu tarayıcı süreki açıkmı yani 7/24 ? peki yanlıs anlasılmalardaki giden hesaplara nolacak? Edkiden bildiğiniz gibi baya bi popüler bi b0t vardı. ama baya eskiden 2007 lerde felan isim vermeyim. Ben arada küçük kardeşime veriyorum çarımı. Şurları dolaş görürsen topla felan diye bişi olurmu ?

Ben bota karşıyım. yani Teamvieverden kontrol edebilirsiniz. Dediğim gibi küçük kardeşim arada sızlanıyor bende oynayım diye kırmayayım diyorum veriyporum ve tembihliyorum şuraları dolaş diye..

Last edited by moderator: Aug 5, 2014
  6. bot yasak kardeşe vermek değil:)

7. :)) diyorum işte yanlıs anlasılma olursa die

tedirgin oldum ya :s bizim kerata yüzünden yüklediğim uriler boşa giderse napcam ben :(

8. Birden bire telaşa kapıldın kardeş. :)

9. elle oynama ile bot arasındaki farkı sistem belirliyor korkmana ve telaşlanmana gerek yok eğer bot kullanmadıysan

10. Merhaba ,

Normal bir oyuncu ile programı sistem ayırabiliyor. Eğer öyle bir ayrım yapamıyorsa olsaydı her kutu toplayan v.b. şeyler yapanlar ceza alırdı.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

11. Teşekkürler Tabii ki kilitleyebilirsiniz

Dediğim gibi CM yani bikeresinde hesabım haksız yere ban almıştı ama açtırmıştım yine aynı durumla karşılaşmak istemiyorum. twde verebilirim yanni

12. Böyle bi konudan dan ban almıştım ama genede görüş belirteyim avantaj kutusu toplayanlar pvp de katlayıcı ile vs topluyorsa ve sürekli ise banlanıyor ama illaki banlanmayan var yapacak bişey yok petlerini kesin o bot dediğin şey peti açamaz ama adam full se oyun oynatmaz bunu düşünerekde kes :)

13. Öyle yapıyorum kardeşim zatende adamlar sineği alıyolar pette zaten jet gibi yetişemiyorum :)) vega felan yetişemiyor hızına

14. Bilmez miyim yavaş diye gemi hızının %30 daha fazlasını yaptılar pallaya goliyle bi gittim uçan petler :D

15. :))

benim kerata 10 yasında felan ama valla dolasa dolasa 100 k uri yaptı helal olsun valla :)) huzursuzluk oldu valla gece gece bizim keratayı bot felan sanacaklar bosa gidecek çektiğim katlayıcı o kadar emek..

16. Merhaba ,

Arkadaşlar konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.