Botlardan sonra sıralarda Makro ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve αтαкαη-вєу tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun Aleykum :

Bildiğiniz gibi Botlar kapanalı uzun süre oldu . Ardından Makro Yani farenin hareketini kaydetme ve bunu tekrar tekrar aynı şeyi yapmasına yardımcı olan bir programdır . Buna bi dur denmeli 4-1 4-2 4-3 makro kullanan adamlardan geçilmiyor buna bi çözüm bulun makineleriniz botları yakalıyorsa makroyuda yakalayabilme özelliğine sahip diye düşünüyorum .

Her yerde bunlardan var izin verilmemi kendi emeğinle yaptığındamı daha zevkli olur oyun yoksa bota atar gibi makroya koymak mı ?

İyi Forumlar ..

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu konu 1 saat önce tr1 serverı için açıldı ve ben konuyu incelenmesi için adminime ilettim bu konu dahilinde bu ara biraz daha yoğun şikayet almaktayız ve konu ile ilgili bir sorun var ise incelenip gereği yapılacaktır siz hangi serverda oynamaktasınız.

3. TR4 lütfen bakın herkes makro atıyor gemisine

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu ile alakalı raporuma tr4 serverınada ekliyorum kısa zamanda düzelmesi ve hak yeniyor ise hakların adalete kavuşması dileğiyle.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.