Botların kapanması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BestOFKİZİL80 tarafından 13 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artık oyunun çivisi çıktı botlar yüzünden günlük 1 milyon ucb-100 kastırıp ertesi gün BL haritalarına bota atıp ortalama 350k rsb kasıyorlar hesabım albay gerçekten soğudum hesap id mi vereyim inceleyin yani herkes bot ile kasıyor rütbe vb. biz boşuna oynuyoruz arık yeter yani taramaya yakalanan banlanır diyorsunuz ama hiçbirisimi taranmıyor anlamıyorum eğer banlama yapılmayacaksa bizde kullanalım bize yol gösterin sevgili adminlerim

neor ve *KEYİFCİ* bunu beğendi.
  2. _01_

_01_ User

şimdiye kadar hissetmediysen yine iyi dayanmışsın kardeşim,

3. Se7en

Se7en User

bot kapatın artık adminler gereken yapınız....

4. Dediklerine harfine dahi katılıyorum bende bir Albayım üstümdeki generallerde altımdaki diğer rütbeler bot ve hep hile taramalarda yakalanan deniliyor ama hep hikaye hiç tarama olmuyor. Artık yeter.

5. Nerde kardeşim botlar yalan yanlış paylaşımlar yapıp adminleri kandırmaya çalışıyorsun ayıp değil mi ? O İnsanlar kendileri oynuyor sadece chate bakmayı sevmiyorlar ve işsiz bütün gün evde oldukları için bu kadar online olabiliyorlar.Sil çabuk daha fazla rezil olmadan

6. _01_

_01_ User

trollse komik değilse daha komik

7. trol ne demek ? Dalga geçilecek bir yorum yazdığımı düşünmüyorum gayet ciddiyim.

8. Aria

Aria User

Kendin full elitsin, yeni bir hesap aç. Gez bir haritayı. Şöyle izah edeyim Cubi keserken seni 20 defa patlatıp oyundan soğuturlar.
    Maalesef oyun insanı bot sürüklüyor. Full elit birinide TP-Şeref Güçlendiricisi vb almaya itiyor.
    En basiti, aynı özellik biri Vip ile vs yaparken. Vip adam 1 roket fazla atıyor. Yani vip almayada itiyor.
    Günlük girişler rezalet. HP-lf4 gibi şeyler öldü. İşe yaramıyor. Kalkan desen 6-7 yıldır Bo2 var. Dayanmıyor. Öyle böyle...

9. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

DO Türk Takımı ve Yetkileri Hakkında...

Size team leaderimizin bu konusuyla cevap vermek istiyorum. Biz dahil tüm ülkelerin ( merkez hariç ) takımları hesap kapatma yetkisine sahip değildir( pushing hariç ) bir banlama gelecektir. Bunu beklemenizi öneriyorum birden botlar yüzünden kaybettiğiniz sıralamanızı geri alacaksınız elbet bunu bekleyiniz.

İyi forumlar

10. Bir nebzede olsa tatmin oldum teşekkürler :)

11. Peki dedigin gibiyse neden kendilerini farkli gemilere pushing yedirtmeden defalarca kestirip 16 lvl irislerini patlattiriyorlar.(Klanca yeni hobimiz:D)

12. Sizlerde biliyorsunuzki her nekadar botlar hakkınDa konu acilmissa bizleri takmiyorlar onun için boş yere konu açmayın boswerin nasıl olsa bizleri takan yok taksalardi daha önceden botları engelleyeceklerdi

13. ReiSauraN

ReiSauraN User

bot kullanıcıları bu oyunun gelir kaynağı ( vip, katlayıcı, uri vb bot kullananlar çekiyor). Açıkcası bot kullansam ve banlansam 0 dan başlanmayacak kadar eskidi oyun, banlarlarsa aktif oyuncu sayısı inanılmaz düşecek ve gelir kaynağı gidecek. bot kullanımına gelince herkes o kadar rahat ki :) siz albayım diyosunuz ama 2 yıldız tek yıldızlar full spartanlılar bile x3 de canavarda :)
    edit: bence keyif almaya bakın x4 lere gidip iris patlatmaya çalışabilirsiniz vb vb

14. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Böyle bir durum söz konusu dahi değildir. BOT oyuna şiddetle zarar vermektedir ve yasaktır. Bazı durumlara geç tepki verilmesi hiç verilmeyeceği anlamına gelmez. 2012 ban dalgasında da aynı şeyler denildi ama 7 sene sonra dahi oyun hala ayaktadır. Bu temizlikte gelecek, bundan şüpheniz olmasın.

İyi forumlar diliyorum...

15. Gelecek gelecek de admin ne zaman gelecek. Darkorbit artik eskidi. Yeni kusak oyunlara adapte olmasi lazim. Benim kendi tsmde bota atan oyuncular var. Bana da kurmami oneriyorlar her gun, simdilik direniyorum ama sabrim da tukeniyor bilesiniz. Ya banlayayin su elemanlari, ya da kardesim yok yemiyor diyin biz de baslayalim. Ben Albayliga oynamak istiyorum. Rutbe puanlari bir ayda 5 milyon artti. Yeter artik Y.E.T.E.R.!

16. Yetr Yeter Yeter kaç yıl kaç aydır şikayet ediyoruz daha hala çözüm yok doldum artık ağzımdan kötü laflar çıkıcak düzeydeyim ne zaman bu ban ban gelicek diyipde daha ne kadar bekliycez.

Ne zaman ban gelicek kardeş ha ben 2-3 yıldır şikayet ediyorum resim video çektim ettim hala çözüm yok merkez ekip bu kadar hantal ve ağır çalışıyorsa bırakıp gitsin. Yemin billah doldum artık geminin içini noşaltıcam eksi şerefe sokup bırakıcam ya ayıp YUETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 May 2019
  17. _01_

_01_ User

ben bu oyunda birinin bot kullandığını kanıtlamak için video çekme programı indirirken pc me virüs girdi ve hdd ye 450 küsür lira bayıldım hdd yi yediğim için, vip indirim dışında 5 kuruş yatırmam kim ne kullanıyorsa da kullansın sonuna kadar arkasındayım nasılsa bir yaptırımı mevcut değil,

adam 2012deki ban dalgasını örnek veriyor cevaba bakar mısın 7 yıl geçmiş üzerinden

18. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Verdiğim cevabı başka yerlere çekmeyin; orayı iyi okursanız oradaki örnekte neyi kastettiğimi görmüş olursunuz.

İyi forumlar diliyorum...

19. ReiSauraN

ReiSauraN User

peki o zaman kossskocaa şirket neden banlamıyor ? yani sizce sebebi nedir. Bence kesinlikle söylediğim gibi bunu sizler hariç herkes kabul ediyor üzücü ama gerçek

20. Nerde bu ban dalgası yeter artık

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.