Botlarla ilgili konuşmak yasak mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __-DeSTiNY-__ tarafından 7 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun içi chatten az önce 1 ay kadar ban yedim. *** isimli bir botun artık çalışmadığını söylediğim için. Üstelik denemedim de, yeltendim gerçi :D

Tabiki direk silsinler hesabı, koymaz yani bottan ban yersem. 2012 yılında çeşitli hesaplarda bende kullandım. Kim kullanmadı ki. Beni üzen nokta ise hakkında konuşanların direk chatten atılması ama kullananlara bir halt olmaması. Neden diye sormak istiyorum.

Hayır yani chate koyduğunuz CM'den bir tane de pvp haritasına koyun. Kim bot kim değil konuşmaya çalışarak anlar zaten. CM'den gelen mesaj ekrana düşer, 1 dakika içinde cevap gelmezse banlar. Kutu toplarken afk olacak hali yok sonuçta, değil mi?

Edit: Bot reklamı yapmışım. Keşke reklamını yapmak yerine kullanıyor olsaydım, en azından ban yemezdik chatten.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Eylül 2018
  2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Arkadaşım oyunda bot kullanmak ve bot reklamı yapmak yasak ban sebebidir. Lütfen biraz dikkat edelim. Size bu konuda uyarı yapmak zorundayım. Ben bu seferlik reklamı kaldırdım.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.