botlarla ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tRaBz10DaN1dOsT tarafından 15 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba global avrupa 1 ,100 yeni görev verdiniz çok güzel amma velakin 21 inci göreve zor bela geldim sebebine gelince malum botlar adamlar bizden önce işaretliyo yaratığı hele alt haritalarda görevleri yapmanın imkanı yok gibi ya botları kesecez şerefimiz düşecek yada görevleri yapamıycaz tabi siz bu sorunu üstlere ileticeksiniz ben genede bi hatırlatmada bulunim istedim.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Bot kullanan oyuncular her zaman olmuştu ve olmaya devam ediyor buna önlem olarak banlamalar yapılıyor fakat bot kullanmay azimle devam ediyorlar, ban taramaları oyunda sürekli çalışıyor sonrasında merkez ekip tarafından banlama yapılıyor biz iletsekde hemen banlama yapacaklarını sanmıyorum daha yeni bir banlama gerçekleştiği için ama gerekli yere iletiriz tabiki.

İyi Forumlar.

3. -gemi2012-

-gemi2012- User

nasıl yani banlamanın zamanımı var kim kullanıyorsa anında banı basacan ayrıca sözünü ettiğin banlama hikaye idi bence kullananların %70 i yakalanmadı taramanıza yakalananlarında yarıya yakınını sonradan açtınız
    senin bu yazdığından botlara pek bir sıcak bakıyor merkez anlamı çıkıyor yeni banlama yaptılar deyince

4. fair play darkobrit .))

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.