Botlarla İlgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►balck◄ tarafından 1 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bana katılıyor musunuz ?

1. EVET

100,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle iyi forumlar:
    Herkesin bildiği gibi şuan en önemli konulardan biri bot konusudur ben sıkıldım bu konudan herkeste bunu biliyor belki aramızda kulananlarda vardır beni suçlamassınlar arkadaşlar ben 4-x haritasında kutu toplayamıyorum bunu her serverde görebilirsiniz bunların hepsi programlarla çalışmakta adamların kamusunu bozup foto çekiyorum gönderiyorum support daha fazla kanıt lazım diyor abi öyle bir duruma düşürdünüz ki program kulananları biz yakalıyoruz kulananlarla konuşuyorum araştırıyım diye diyorlar ki bu programda yakalanma riski azdiyorlar neymiş bu ekranda kendi topluyormuş (pixcel'miş) adam diyor ben 500 k u kastım artık yeter ne olur ne olmaz artık kulanmıyacam yakalamazsa bigpoit parayı geri alamazmış birde ben çok taktir ediyorum çok güzel futbol kutuları yapmışsınız aama sizin niyetinizi sıistimal ediyorlar programla onların işe geliyor ben hiç hayatımda kamu alıp 15 saat yemeksiz susuz molasız kutu toplayanı gördünüz mü ? ben görmedim . ben istiyorum ki program kulananlara süresiz verin abi adamın argeleri sıfırlıyorsunuz bu bir şey mi adamda 2 milyar fazladan u kasmış bunu argeye yatır eskisi gibi olursun bu sizin adalet anlayışınız ? bu adaletsizliği her iki tarafa engelemeniz lazım adamların argelerin sıfırlanmasıyla bir şey mi olur abi adamlar 200 k yakın çakıyorlar ben 40 k ne farkımız var o hileci ben adeletci bize yapılan haksızlığı ödemelisiniz klana savaş açıyorum adamların klanı full programcı sabah bizi kesiyor geceleri programa biz sabah onları kesiyoruz cephanemiz kalmıyor yarın savaşamıyoruz belki banlacağım forumum kapatılacak ama pişmanmıyım hayır sizde kulanan kulanmayan elinizi vicdanınıza koyun bu haksızlık değilmi ben kulananlarada bir şey demiyorum adamlar akılı kurnaz zeki adamlar bir oyuna niye para yatırsınlarki niye sabahtan akşama kutu toplasınlar ki . Adalete giden yolda ban yemişim bu neki bana katılıyor destikliyorsanız okusanız bile yorum atın destek verin

2. kardşe takma sende sperhad diiz gorev yap onları keserek

►balck◄ bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Siz söylenenlere önem vermeyin çünkü geçmişte de birşey olmaz diyorlardı ama patır patır döküldüklerinde öğrendiler olup olmayacağını. Siz hakkınızla temiz şekilde oynayın er yada geç cezalarını alacaklardır.

Forum üzerinden bizlerin yapabileceği birşey yok tarama sistemi tespit ettiği hesapları anında değil toplu şekilde cezalandırıyor. Ayrıca yapılan son değişiklik ile süresiz kapatılıyor.

En az 5 dakikalık bir video çekebilirseniz kanıtlarınız ile support'a bildirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

►balck◄ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.