Botlarla Mücadeleye Yeni Bakış

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nickaraqua8 tarafından 9 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Madem ki baş etmek mümkün değil o zaman herkes [N/A]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Şubat 2021
  2. Bunu yapa Bilecek kişi Bulursan Helal olsun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Şubat 2021
  3. smoonrise

smoonrise User

Botlar hileler buglar ile mücadele için , adaletsiz ve bozulmuş oyun içi dengelerin düzelmesi için gereken ilk öncelik bu ticari oyun firmasının başka bir yatırımcıya satılması , bu olmaz ise merkezdeki yönetim kadrosunun değişmesi bu şekilde belkide fikirler ve bakış açıları değişir bunlar dışında belliki şuan bu ticari oyun firmasının sahipleri az emek az enerji çok para çok kazanç politikasında ve böyle devam edecekler .

4. .Loki.

.Loki. Guest

Merhaba,

Bu durumda biraz daha sakin kalmanızı rica edeceğim. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi forumlar.

5. Modum hata mı öğrenebilir miyim?Ben nicklerimizi "nick7BOTu,roBOTik,BOTanik,otoBOT,BOTox v.b gibi yaratıcı ama BOTlara dikkat çekici hale getirelim demiştim.Bunda ne sakınca gördünüz ki?Ha küfür hakaret olursa zaten engellenir haksız mıyım?

6. Eskiler bilir. İlk bot çıktığında X1 haritasını istila ettiler. Ne tedbir alındı , X1 haritasına TP sını getirildi.

Sonra botlar X2 haritasını istila etti ve NPC de kesmeye başladı. 1 adet Strauner kesmek için haritada 10 dakika dolanıyordun. Hatta etkinlikler de şaka gibi 50 Strauner ile başlıyordu. Sıralamalarda yaratık kesme sayıları aldı başını gitti. Ne tedbir alındı , sıralamadan Strauner ve Lordakia çıkarıldı.

Bu sefer botlar 4-1,4-2,4-3 haritalarına dadandı. Cephane sayısı üst sınırı olduğundan botların topladıkları kutulardan cephane kazanamıyordu. Ne tedbir alındı , cephane sınırı kaldırıldı.

Sıkıldım ve oyuna ara verdim , tekrar döndüm ki ne göreyim , botlar kris , inovake , lordakia kesiyor , harita yapıyor. Sizce bu gidişata göre ne tedbir alınır ?

Denetmen_01 bunu beğendi.
  7. Zan-zun

Zan-zun User

darkobrit suan para gelsin nerden gelirse gelsin baksana merkezde calisan adam yokmus kim bannlama yapacak :DDD
    once onu soyleyin :DDD oyunun sonu geliyor beyler fazla para yatirmayin sonra niye demediniz niye etmediniz demeyin :DD

8. Botlarla mücadelede temel alınan şey bu botları kimin kullandığı olmalı, bakıyorsun rütbesinde yıldız olanlar bu botu en çok kullananlar.

Bunun çözümü basit NPC kesmeye 10 puan Rütbe Puanı veriyorsan bir general kestiğinde 10000, 100000 rütbe puanı, patladığında -10000, -100000 rütbe puanı vereceksin bak bakalım oyun dengeleri nasıl değişiyor, bot kalıyor mu daha.

Ama foruma buna benzer konular açıldı hep itiraz edildi niye? Kimsenin işine gelmiyor bot kullanmadan rütbe kasmak.

9. .Loki.

.Loki. Guest

Merhaba,

Yaşadığınız sorun hakkında düşüncelerinizi tahmin edebiliyorum. Ama bu konularda biraz daha sakin kalmamız gerekli, anlayışınız için teşekkürler.

Açıkçası düşünceniz çok mantıklı, aylık raporlarımın arasına sunmak içi mesajınızı alıntılayabilirim.

İyi forumlar dilerim.