Botu Bitirecek Sistemi Söylüyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kerim6784 tarafından 30 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu sistem başarılı olur mu?

1. Evet

2. Kesinlikle Evet

3. Kesinlikle ve kesinlikle Evet

4. Hayır kardeşim. Biz geceleri uri kastırıyoruz gemiye.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kerim6784

kerim6784 User

Evet beyler/bayanlar toplanın. Bot kullanımını bitiriyoruz. Tabiki güncel olanını. Yeni gelecekleri sonra düşünürüz.

Bildiğiniz üzere yeni geliştirilen bot: düşman şirketi gördüğünde porta kaçacak ve düşman orada kaldığı takdirde porttan ayrılmayacak şekilde programlanmış. O zaman o botun kullanılmaması için sürekli bir şekilde portta kalması gerek. Botun sürekli portta kalması için de sürekli bir düşman tehdidinin port yakınında olması gerek.

O halde bütün şirketlere düşman bir item geliştirerek (gemi/klan savaş istasyonu benzeri ya da herhangi bir şey) bu item işlevsiz ama yalnızca haritada düşman olarak görünen ve botun düşman olarak algılayacağı (dolayısıyla porttan ayrılmayacağı) bir şekilde çalışan bir yazılım üretilmeli. Mesela adı Plüton olan bir şirket olsun. Gezegenlikten çıkarıldı diye(aslında sınıf düşürüldü) bütün gezegenlere savaş ilan etmiş olsun.

Ben üretebilir miyim? HAYIR. Ama yapılabilir mi? EVET

NOT: Kullananlara lafım yok, Sadece kaçma seçeneğini kaldırın :)

2. muamma03

muamma03 User

keşke birde hayır seçeği ekleseydin. güzel kardeşim eksik bilgiler var düşmanı görünce kaçma kısmına tik koyulmazsa dediğin şey bir işe yaramaz.

3. kerim6784

kerim6784 User

O şekilde zaten keseriz. Ben kullanmasında değilim isteyen kullansın yakalanan bannlansın ya da bannlanmasın. Ben kendi işime bakarım. Ama en azından tuttuk mu yapıştıralım onu oraya. Ben onun derdindeyim. Bu bot gider başka bot gelir engelleyemezsin onu

4. Aliens

Aliens User

Düz bir 'Hayır' seçeneği olmadığı için buna verdim. İnsanları böyle yargılayıcı ve ikileme düşürücü anketinizi de ayrıca kınıyorum.

Konuya gelirsek, banlama ve kapama varken böyle önlemler çözüm değil. Bot'lar ileride bu dediğiniz sistemi de atlatacak şekilde güncellenir. Videolarını görüyorsunuz, neleri yapabiliyor. Bu basit sistemi de atlatır. Bunlar günü kurtaracak çözümler, kalıcı çözümlere ihtiyaç var. Tabii ki normal oyuncuları etkilemeden.

5. Prophecy

Prophecy User

Oy seçeneklerinden yola çıkarak yukarıdakilerin hiçbiri diyorum.

6. Koçum rigel yine döktürmüşsün oyunda görünmüyon nerelerdesin KKKKKK :)

7. kerim6784

kerim6784 User

İnsanları yargılamıyorum. Haritaya çık dolaş geceleri, kimleri yargıladığımı senin de kimi kınaman gerektiğini daha iyi anlarsın. Ayrıca her okuyana oy kullanma zorunluluğu getirmedim sen kendinde öyle bir zorunluluk duymuşsun sanırım. Yanılmışsın.

Dediğin gibi asıl konuya gelelim: oyunda kapama bannlama cezaları düzenli yapılsaydı zaten olsa böyle başlık açılmazdı. Kapatma ve bannlama olsaydı da keşke bu işi tartışmıyor olsaydık. Senin dediğin bannlama ve kapama cezası gerçekçi çözüm ise ve herkes tarafından biliniyorsa neden hala botlar var? Bence asıl işin para olduğunu ve meselenin başka bir şey olduğunu anlaman lazım. Bot her zaman olacak. Bu bitecek başka versiyonu çıkacak. Benim fikrim güncel botu etkisiz hale getirmek ya da işlevini en alt düzeye çekmek. O yüzden bırak kapama açılma bannlama işlerini başkaları düşünsün. Çünkü o işi sen-ben düşününce bir sonuç alamıyoruz.

8. oben

oben User

darkorbit bitirecek sistemi bilmiyor öylemi..

9. kerim6784

kerim6784 User

Ya hu arkadaş boş konuşayım da ne olursa olsun diyorsunuz bazen.

Admin kardeş konu kilit lütfen. Bazılarının konuşmaya aklı ermiyor.

10. darkobrit isterse zaten bot biter ama istemiyorlar neden vip indirim katlayici satisi dusecek burda olay budur baska sey gerek yok tarama felan hikaye bence burda yilladir sabir sabir edin diyorlar ama sabir felan kalmadi
    konu aciyorum ne olacak oyunun hali diyorum adam usdup diyor

ben 8,9 yil oynadim suan ara verdim neden ara verdm uri ceksem kendime zarar oluyor besleme yapip cikiyorum

ama burda ogrendigim tek sey burda hile yapan oyuncular seviyorlar bu bir gercek hile yapan oyuncular bizden hep bir adim onde gidiyor adam chat yazi yaziyor gemide 11 milyon uri var diyo ::))) simdi sorsan kasmisdir diyecekler ama diyen adami gunluk 1,7 kiris kesdirio kisaca guven 000000

11. ÇORBACI

ÇORBACI User

siz darkorbitin botları bitirmek istediğinimi sanıyorsunuz bot kullanan gemiler sürekli oyunda vip ve katlayıcı satın alıyor bu yüzden bot kullanımına izin veriyor darkorbit bot gemiler sayesinde ayakta kalıyor botu yasaklasınlar 3 ayda batarlar.

12. sakin gençler botçular içi ban geliyor

13. Aliens

Aliens User

Size şöyle diyeyim, Bot kavramı bitirilmek istense zaten bizim fikrimize gerek kalmadan önlemler alınırdı. Alınmamış veya yapılmamışsa ya çok yakında bir planları vardır yada öncelikleri başka şeylerdir. (Sunucu birleşimi-İndirilebilir İstemci vs.)

14. oben

oben User

adam ol efendi ol boş konuya dolu mesajmı bekliyordun..dark orbit bilmiyo sistemide senin fındık beyninle ürettiğin sisteme muhtaçdark orbitin botu bitirecek sistem aradığı kanaatine nereden vardınki..

15. kerim6784

kerim6784 User

Şimdiiii. Bu ne cesarettir yiğidim, seni tanımak isterim. :) Ayrıca, sende fındık kadar varsa karşıdakini o kadar hayal etmen normal. Sonuçta herkes kendinde olan kadar görür karşısındakini.

Normalde boş adama cevap vermem ama bunu senin kafana vura vura anlatmak isterdim. Darkorbitin neyi bilip bilmediği beni ilgilendirmez. Ben benim için olumlu olan görüşü savunurum. Hadi senin tabirinle; bende fındık kadar var yine de ama sende azcık dahi olsa derdin ki biz para yatırıyoruz ama onlar haksız kazanç sağlıyor.(Burdan da anlaşılıyor ki sen de gece tayfadansın) Bigpoint kuralları var şu maddede bu şeyler yazıyor diye ama dediğim gibi boş şeyden bir şey beklemiyorum ben. Anca çok ses verirsin boş teneke misali.

2. konuya gelirsek sana okulunda Edebiyat ve okuduğunu azcık anlama derslerine özen göstermeni öneririm. Reklam jinglerine aldanıp içeriği okumazsan böyle olur. İlk yazımda "NOT: Kullananlara lafım yok, Sadece kaçma seçeneğini kaldırın" demişim. Muamma03 adlı arkadaşın yazısına "Ben kullanmasında değilim isteyen kullansın yakalanan bannlansın ya da bannlanmasın. Ben kendi işime bakarım. Ama en azından tuttuk mu yapıştıralım onu oraya. Ben onun derdindeyim. Bu bot gider başka bot gelir engelleyemezsin onu." demişim. Aliens arkadaşın yazısına da "Bence asıl işin para olduğunu ve meselenin başka bir şey olduğunu anlaman lazım. Bot her zaman olacak. Bu bitecek başka versiyonu çıkacak. Benim fikrim güncel botu etkisiz hale getirmek ya da işlevini en alt düzeye çekmek. " demişim. Ancak sen okuma zahmetinde olmadığın için direk boş yorum yapmışsın.

Hadi sağlıcakla kal. Yazarken üslubuna dikkat edersen karşındaki de öyle davranır. Boş tenekeye de çok vuran olur. :)

16. kerim6784

kerim6784 User

Ben güncelleme ve fikir havuzuna konu açtım darkorbit yöneticilerine söylemedim isteğimi. Adı üstünde fikir havuzu. Yanlışsa fikir düzeltirsin ben de derim ki bak bu elaman benden daha iyi düşünmüş helal olsun.

17. Bence çok mantıklı ve güzel düşünmüşsünüz. Bazı arkadaşlar fikrinize karşı çıkmışlar fakat kendileri bir argüman üretememişler. Güncel olan botları saf dışı edecek bir şeylerin eklenmesi lazım. Gece baskın atıyorum. Hileciler, ben mini haritada gözükmeden portala kaçıyor. Hem saatlerce kasılıyorlar hem de patlamıyorlar. Ne ala memleket...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.