Botu bitirmese bile azaltacak fikir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ARMAGEDDON tarafından 15 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikir güzel,daha da geliştirilip uygulansın mı?

  1. Evet

    33,3%
  2. Hayır

    66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARMAGEDDON

    ARMAGEDDON User

    1) Klansız birisi kendi şirketine sıkamayacak. Böylece oyuncular klana girmeye başlayacaklar.
    2)Malum klan savaşları artık 100 gün.Bazı (sözde) oyuncular 5 dk savaşıp 5 gün bota atıyorlar gemilerini. Bunu bir nebze olsun azaltmak için klana girildiğinde en az 20 gün çıkılamayacak. Klandan çıkınca 48 (24 te olabilir) saat boyunca klan kuramıyoruz yani demem o ki bunu yapması çok zor bir şey değil.
    3) 2. madde gelirse ne mi olur? Millet bir korkuya kapılır ya kesilirsem diye. Oyun biraz daha adil hale gelir. Oyunu bırakan çok olur diyebilirsiniz,haklısınız da. Ama adaletin daha ağır basması lazım terazide şu an durum öyle değil.
    4) Bu fikirlerden daha güzel ,daha etkili fikirler tabii ki bulunabilir.Ancak şunu söylememde fayda var bu fikri beğenmeyenlerin büyük bir çoğunluğu bilin ki botçudur.
    5)Arkadaşlar konuyu güncel tutalım. Daha adil oyun olursa herkes eğlenir.
     
  2. Millet kesilirim diye korksa bir kere 4 1 4 2 4 3 haritalarına atmaz orda klana girmek zorundada değil düşman şirketler keseceğini kesiyor şuan korkakn varmı kesilirim diye düşünüp atmayan klansız biri kendi şirketine oyuncular klana girecek peki bir kaç klan birleşip haritalarda estiklerinde ne yapabilinir o zaman sende ya o klana gireceksin yada klandan çıkacaksın kimseye sıkamıyacaksın belki o savaşanlar senin arkadaşların ama güçsüz yada üyesi az herkes yerini eidnmiş klanlar dolmuş mecbur klan kurup bir şekilde gelişmeleri gerek buna kim engel olacak önüne gelene güçlü klanlar savaş açacaklar nasılsa kralız keseriz adam klana girsin en az 20 gün çıkamasın demişsin bunu düşünürken iyimiydin resmen adam klana girsin 20 gün boyunca güçlü klanlara kesilip dursun 20 gün kasılamasın birşey yapamassın ben mantıklı bulmadım hemde hiç mantıklı değil .
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.