Boyut savaşı giriş problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve deli-mavi tarafından 31 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. deli-mavi

deli-mavi User

Merhabalar,
    boyut savaşlarına giriş uzun zamandır problemli. Girmek istediğimizde uzun zaman boyunca bekletmekte ve nadiren girildiğinde de 10. dk dolduğunda alandan atmakta.
    Ne zaman bir çözüm bulacaksınız?

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Oynadığınız sunucu nedir acaba? Özellikle yabancı sunucularda saat farkından dolayı sizin oyuna girdiğiniz saatte online oyuncu sayısı az olabilir. Türkiye sunucularında da saat 18'den sonra denerseniz online sayısı fazla olacağı için daha rahat girebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. sayın modum ben türkiye 1serverindeyim ama 2-3gündür neredeyse yarım saate kadar beklememe rağmen ve bir kaç kez aynı sürelerde beklediğm halde boyut haritasına giremedik bu hafta boyut haritasında bir sorun var galiba şimdi tekrar deneyeceğim ama başarılı olacağını sanmıyorum

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bildiğim kadarı ile haritadaki oyuncuların sayısı belli bir sayının altına düştüğünde harita kapanıyordu. Bu nedenle bazı zamanlarda haritaya giriş yapmakta zorluklar yaşıyor olabilirsiniz. Bu durumu tekrar rapor edeceğiz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 2 Nisan 2019
    -ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.