Bug / Oyun hatasi Boyut savaşı giriş problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve deli-mavi tarafından 27 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. deli-mavi

deli-mavi User

Haftalardır boyut savaşına giriş yapamıyorum. Bir sıkıntı veya bir güncelleme mi var acaba?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz? Lütfen daha fazla detay verebilir misiniz?

İyi forumlar.

3. deli-mavi

deli-mavi User

kuyruğa geç seçeneğini işaretlediğimde giriş yapamıyorum, beklediğim süre 25 dk yı aşıyor ve iptal edip tekrar seçtiğimde de aynı sorunla karşılaşıyorum.

4. Aynen çok geç giriyor.Girdiğim haritada da birkaç oyuncu oluyor.Yani dolu olduğundan dolayı değil bence.
    Ayrıca girince de sürekli geri sayım ekranı açılıyor.Kapatmama rağmen birkaç saniye sonra tekrar açılıyor ve haritadan çıkartıyor beni.
    Bir sorun olduğu kesin.

5. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Bu bir sorun, Buğ veya hata değildir. Bu oyuncuların Boyut savaşlarına katılması ile alakalıdır. Boyut savaşlarında belirtilen oyuncu sayısına ulaşılmaması durumunda sırada bekletmektedir.

İyi forumlar.

6. deli-mavi

deli-mavi User

boyut savaşına katılım olmuyor o zaman, aldığımız görevler için ne yapacağız?

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Tavsiyem oyuncuların yoğun olduğu akşam saatlerinde Boyut Savaşlarına girmeye çalışmanız yönündedir.

İyi forumlar.

8. Peki boyut savaşı haritasına girdikten sonra sürekli geri sayım ekranının açılması neden oluyor? 5-10 saniye içerisinde açılıyor.Ekranı kapatmayınca da otomatik olarak haritadan çıkış yapıyor.

9. deli-mavi

deli-mavi User

giriş denemelerimiz saat 19:00 dan sonra başlayıp gece yarısına kadar sürmekte.

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Tahminim yeterli katılımcı olmadığı için böyle bir durumla karşılaşıyor olabilirsiniz.

Bu durumu deneyerek yorumda bulunacağım.

İyi forumlar.

11. Arkadaşlar şikayetlerinde gayet haklı. Oyuna bir harita eklediniz, o haritalarda yapılması gereken görevler de eklediniz ve biz o görevleri yapmak isteyince haritada oyuncu olmadığı için yerimizde saydığımızla kalıyoruz. Görevleri yapamıyor oluşumuz bizim sorunumuz değil, yönetimin sorunudur. Gidersiniz 2-3 oil ya da izokontrat mıdır nedir o malzemeyi veren günlük görev koyarsınız, r-zone'da 30 dakika vakit geçiren alır ödülünü. Oil ya da geliştirme malzemesi koysanız o haritaya oyuncular girmek zorunda kalacaklar. Zamanında emek verdiniz kod yazmasıydı, tasarımıydı, entegrasyonuydu derken bir şey ortaya koyduğunuz, ortaya koyduğunuz şeyin çöp olmasına izin vermeyin r-zone için yenilikler yapın.

Şuna bakın sıkılıp çıkmasam sabaha kadar sırada beklicem. Sırada beklemek terimi de ilginç, sanki sıra da var da ben de sıranın bana gelmesini bekliyorum. Oyuncu yok :D Ha bir de bu işin ciddiyetini şöyle anlayın. Bu haritaya tüm sunuculardan oyuncu girebiliyor. Koskoca darkorbitte bu haritayı dolduracak kadar oyuncu yokmuş demek ki...

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yaşanan sorun kendimde gözlemledim. Bu durumu rapor edeceiz.

İyi forumlar.

HatayLı_ASİ_[☾★] bunu beğendi.
  13. deli-mavi

deli-mavi User

11 kasım ve değişen birşey yok!

14. şu boyut savaşlarını ya kapatın tamamen yada ödül verin adam akıllı girelim görevleri var bir sürü nasıl yapacaz kımse girmiyor oraya