Boyut Savaşları Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve kiritokunhazretleri tarafından 4 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. boyut savaşlarına tıklıyorum açılan ekranda kuyruğa geç butonuna tıklıyorum fakat 2-3 saniye geçtikten sonra kendi kendine işlemi iptal ediyor ve geri başlatıyor ben geri iptal et butonunu yakalayıp bastığımda duruyor LÜTFEN yardımcı olun orda görevim var fakat yapamıyorum giremediğim için ve kendimden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

61.C.A.S.C.A.D.E.61 bunu beğendi.
  2. bende katılıyorum aynı sorun bende de oluyor hatta sadece boyut savaşları değil Arkadaşlar bölümünde de oluyor. Şöyle düşünün arkadaşlar bölümüne tıklıyorum açılacak gibi oluyor fakat geri gidiyor sonra tekrar geliyor allak bullak....

kiritokunhazretleri bunu beğendi.
  3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Konu bilgimiz dahilindedir, ilgili çalışmalar devam etmektedir. En kısa sürede çözülecektir.

İyi Forumlar.

4. adeniza

adeniza User

Sorun devam ediyor.

5. .Mephistos.

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkürler. İlgili çalışmalar devam etmektedir.

İyi Forumlar.

6. sorun devam ediyor

çözüm yok hala

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Haziran 2021
  7. Modum geçen ki arkadaşımız gibi azarlamayacaksanız kısa bir sorum olacak izninizle. Bu tarz problemler olduğu zaman genelde forumdan bilgisi paylaşılır ve üzerinde çalışıldığı bilgisini geçerdiniz. Son zamanlarda forumda hatalarla ilgili birisi şikayet etmezse herhangi teknik bir bilgide geçilmiyor, sebebi nedir? Böyle olunca sorunun kendimden kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü bu sorunu ben 2 aydır çekiyorum konu açmakta aklımdan geçmedi

8. .Mephistos.

Merhaba,

İlgili sorun uzun bir süredir mevcut durumda aslına bakarsanız kişilerden kaynaklı olmadığını biliyoruz ancak buna ne zaman sıra gelir bilmiyorum. Çalışmalar devam etmektedir her şeyi sırayla yapıldığından dolayı ne zaman düzeleceği bilinmemektedir.

İyi Forumlar.

9. cevabınız için teşekkürler, iyi forumlar.

10. MURTYMAN

MURTYMAN User

sorun devam ediyor