boyut savasları yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uzayl80 tarafından 14 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzayl80

uzayl80 User

evet benim sorum şudur şuan bikac kefer boyut savasına girdim cıktım ama tekrar cıkmak istediğimde önüme boyut savasından ayrıl ibaresi gökmüyor gerkli alan bomboş ?? bunla ilgili yardım plss ücgen ibaresindeki alan boş cıkıyor

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

X'den kapatıp tekrar açınız eğer düzelmezse Support'a mesaj atarak haritada kaldığınızı bildiriniz.

İyi forumlar.

3. uzayl80

uzayl80 User

denedim modum cerezleri temizledim tarayıcı değişdim oyuna giriş cıkıs yaptım sorun hala devam ediyor

4. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Haritada kaldınız sanırım Support'a bildiriniz.

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. uzayl80

uzayl80 User

oke ekim kasım modum seviyom sizleri cokk yardumcu oluyorsunuz bizlere saolun var olun suportt olayunu sevdim başımız agrısa oraya gidiyozz:p:p:p

6. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Teknik bir konu olduğu için Support'a başvurmalısınız. Ve ekran görüntüsü ile sorununuzu bildiriniz lütfen.

Biz Hastanenin Acil bölümüysek, Support Polikinlik kısmı yani asıl sorun orada çözülmektedir. :)

Konuya gerekli cevap verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.