Bug / Oyun hatasi boyut savaşları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SGA.BaRBoSsA.EİC.TR tarafından 24 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. görev için r zone haritasına girdin bir kaç adam kestim ama çıkamıyorum bakıma girdiği için çıkış butonu yok ve kaldık orda çıkışta alamıyoruz desteklerin sürelerinden gidiyo böyle işmi olur ya

2. Malesef bu durumu bende 2 hafta önce yaşamıştım. Çözüm olarak ise, önce gemimi imha ettirdim, ardından oyunu kapatıp 5 dk bekledim. Oyuna tekrar girince x1 haritasında başladım. Belki sizede yardımı olur.

3. teşekkürler kardeşim şuan çıktım oyundan düştü öyle kurtuldum

вuмιηєχнuмє bunu beğendi.
  4. aslında başka bir yolu daha vardır.gemine oyun içine bir süre girme 30 dakıka cık darkorkorbitten gemi değiştir olur

5. Rica ederim, işenize yaramasına sevindim.

6. Xeynas

Xeynas User

boyut savaşları mapinde takılı kaldık çıkış seçeneği yok

7. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Anlık sorun yaşanmış muhtemelen cevap veren üyelerimize teşekkür ederiz. Bu gibi durumlarda kendinizi yok ederek çıkabilirsiniz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Şubat 2019
    -ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
  8. başka hangarınız var ise o hangardan oyuna giriş yapıp oyun sayfasına girdiğinizde boyutta sıkışan gemiyi gemi değiştirle çağırınız böylece çıkış yapmış olursunuz boyut haritasından

Manitu bunu beğendi.
  9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Teknik bir soru yüzünden böyle bir sorun yaşanmış olabilir. Lütfen konuda üyelerimizin belirttiği yöntemleri deneyiniz.

İyi forumlar.

-ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
  10. manitu modum beğeninize teşekkür ederim sizlerin yol gösterimi ile elde ettiğimiz tecrübeler ile karınca kararınca bizde arkadaşlara yol gösterici ve yardımcı olmaya çalışıyoruz tabiki bu konuda en büyük destekçilerimiz sizlersiniz çalışmalarınızda başarılar dilerim iyi günler

.Paradoks. ve Labirent bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.