Boyutlandırma Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Feeddis tarafından 6 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Feeddis

Feeddis User

3D'den 2D'ye geçtim ve gemi ekranda çok yer kaplıyor yakınlaştırılmış gibi. CTRL + Tekerlekle ileri yapınca yazı boyutları da değişiyor daha berbat oluyor. Sadece tekerleği hareket ettirince de bir şey değişmiyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Droit boyutlarım NPC'lerle aynı neredeyse. 3D geçip uzaklaştırma yapınca düzeliyor gibi fakat tekrar 2D yaptığım zaman bozuluyor. Fotoğraflarda görürsünüz zaten Droitim, aynı tasarıma sahip gemiyle yan yana durunca aynı boyutta :D

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

2. Feeddis

Feeddis User

Forumda resimler bende IMG yazısı olarak gözüküyor sadece. Şu an kendi eklediğim resimlerde de aynı sorun olmuş ama umarım siz görebiliyorsunuzdur çözemedim nasıl düzelteceğimi.

(IMG Yazısına sağ tık yapıp resmi yanda aç diyince açılıyormuş resim)

3. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Bazı droit tasarımları normalden büyük olabilmektedir. Ayarlardan gemi seçeneğini yükseğe alıp dener misiniz?

İyi forumlar..

4. Feeddis

Feeddis User

Adminim dediğiniz gibi gemi seçeneğini yükseğe alınca düzeldi sorun. Ama çok saçma :D İleride sorunu yaşayabilecek arkadaşların da kıyaslaması adına düzelmiş halinin de fotoğrafını ekliyorum. Konu kitlenebilir. Teşekkür ederim.

5. Feeddis

Feeddis User

Admin yeni konu açmaya çalıştığımda hata veriyor. Forumda mı sıkıntı var acaba ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum?

6. Erlik

Merhaba,

Düşük seviyede görüntü farkı oluşmaktadır.

Şu anda bir sorun gözükmüyor. Eksik bir yer kalmış olabilir mi? Sayfanızı yenileyip tekrar dener misiniz?

İyi forumlar..

7. Feeddis

Feeddis User

Bir kaç kez sayfayı yeniledim. Giriş çıkış yaptım fakat hala resimde attığım hatayı alıyorum. Tag'dan kaynaklı diye düşünüp onu da kaldırdım fakat düzelmedi sorun. Deneme amaçlı öylesine bi konu açtım o açıldı fakat asıl açmak istediğim konu hala hata veriyor.

Son düzenlenen: 6 Mart 2025
  8. Feeddis

Feeddis User

Deneme

9. Feeddis

Feeddis User

Admin bu konuyu açtı fakat asıl açmak istediğim konuyu açmak istediğimde hala hata alıyorum.

10. Erlik

Merhaba,

Bir eksiklik vardır veya konu başlığıyla alakalı da olabilir fakat şu anda konu açabiliyorsunuz.

Açtığınız konuyla birleştirdim flood olmaması adına.

İyi forumlar.