boyutlar savaşı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr.Uçar tarafından 30 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mr.Uçar

Mr.Uçar User

sayın modler kaç gecedir buyutlar şavası yanı r-zone haritasına cıkmaya calışıyorum her seferinde bana geçici olarak kapatıldıgını söylüyor gece 12 den sonra harita kapatılıyormu acaba net bir bilgi verebilirseniz sevinirim

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Hayır. Kapanma saati yoktur. Hangi server de oynamaktasınız ?
    Bazen güncelleme ve bakım nedeniyle kapanabilir. Ancak bir sürekliliği yoktur.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Aralık 2018
  3. Mr.Uçar

Mr.Uçar User

tamam hadi diyelim sansıma o sate bakıma girdi peki bugun gün içerisinde haritaya cık tım ama aynı adamı 3 kere kestim diye aşagıya atı beni ve tekrar yukarı cıkamadım ve dakikalarca bekleti 15 dakikka bekledim tabi sureli görev yapıyordum oda iptal oldu bende artık cıkmadım buneydi peki bununda cevabını verdikten sonra konuyu kitleye bilirsiniz

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Aynı adamı 3 kez kestiniz diye haritadan düşme problemi yaşamazsınız, başka bir problem yaşamışsınızdır. Takım arkadaşımın da belirttiği gibi haritanın herhangi bir kapanma saati yoktur.
    İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.