bp portalı baska portal ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve †Đαяќ^ƒť^Vяu† tarafından 19 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben yan carımın bp portalını kapamalarını rica eettim supporta yalnız hesabınız farklı portaldan acıldığı ıcın bağlantınızı koparamıyoruz diye bi cevap geldi ya tmnm da ben bu bp simgesinin her seferinde gelmesini istemioyrum modlar arkadaslar bennm yapabilipde portalı koparabileceğim bir çözüm yolu biliyrsanız lütfen yazınız ...

2. Support koparamıyorsa bızınde bır dıyecegımız yok farklı portal demıs onu anlamadım bende normalde kopartalardı sen yenıden gonder bı maıl supporta

3. Bnede anlayamadım aslında ben yan carımı bp nin sitesi uzerinden kayıt olup açtım ama neden böyle dedi anlayamadım ...

4. Tekrar yolla başka portal derken neyi kast ettiniz diyede sor. Kraloyun gibi yerden kayıt olmadığına göre ki başka portal sayılmaz kraloyun, ondan dolayı bence bir daha yolla Support'a..

5. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Lütfen bu konuda supportun size söylediklerini uygulayınız. Anlamadığınız durumları geri cevap vererek sorunuz.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.